Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Miért csatlakozzon a Lindabhoz?

Rengeteg oka van, miért a Lindabot válassza. A legtöbb munkavállaló hosszútávú munka lehetőséget szeretne – jelenleg a leghosszabb ideje 46 éve dolgozik velünk egyik munkatársunk!

Hozzájárul egy egészséges és fenntartható jövőhöz

Dolgozóink egy jobb beltéri klíma, leegyszerűsített építkezések és még több fenntartható épület létrehozásának megoldásán dolgozik, - ami egy jelentőségteljes és kiemelten fontos küldetés!  Olvasson többet a további hozzájárulásainkról itt.

Juttatások

A Lindabnál gondját viseljük a dolgozóinknak. Hisszük, hogy az egészséges és boldog személyzet a sikeres üzlet titka. Mindemellett, minden dolgozó különböző juttatásokban részesül. Kérjük, további információkért látogasson el a Lindab országainak weboldalaira.

Lehetőség a növekedésre és fejlődésre

Kiemelt szerepet töltenek be a fejlődés és a karrier lehetőségek a Lindabnál. Lehetőség van belső oktatásokon részt venni a ”Lindab Akadémián”, egyéni, éves fejlődési terveket dolgozunk ki munkavállalóink számára, valamint a megüresedett pozícióink jelentős részét belső forrásokból biztosítjuk.  További információkat a karrier utakról és fejlődésről itt.