Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Lindab stratégia

 

Stratégia

Stratégiánk öt területre összpontosít, amelyek meghatározzák cégünk kereteit és irányát, illetve lehetővé teszik számunkra, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket és céljainkat.

Piacvezető

A legjobbaknak és lehetőleg a legnagyobbaknak kell lennünk abban, amit csinálunk. A Lindab Európa azon országaira összpontosít, ahol szoros ügyfélkapcsolatokat tud kiépíteni. Szakterületünkön kiemelkedő szakértelemmel és széleskörű tapasztalattal rendelkezünk. Célunk, hogy piacvezetők legyünk profil és légtechnika területén.

Lokális

A Lindab az ügyfelek közelében helyezkedik el, és minden piacon azt kínálja, amire kereslet van. Ez azt jelenti, hogy Európa különböző részein eltérhet a termékkínálat, attól függően, hogy a légtechnikai kivitelezők és a bádogosok mit igényelnek. Hiszünk abban, hogy a helyi termelés csökkenti a szállítást és a legjobb szolgáltatást nyújtja. Magyarországon stabilan jelen vagyunk a fémlemez-tetők, az ereszcsatorna-rendszerek és a magasprofil, valamint a komplett szellőztetési megoldások terén. 

Hatékony

Szabványosított termékek gyártásával magasfokú automatizálást érhetünk el. Ez biztonságosabb munkakörnyezethez és nagyobb hatékonysághoz vezet. Ki kell használnunk a digitális csatornák és a rendszer-támogatás előnyeit üzleti életünkben. A Lindab hisz a folyamatos fejlesztésben a vállalat egész területén.

Minőség

A Lindab jól ismert márkákkal rendelkezik, amelyekben az ügyfelek tudják, hogy megbízhatnak. Termékeink kiváló minőségűek, és alkalmazottaink rendelkeznek a szükséges képességekkel. Szakértő partnerek vagyunk, akikhez az ügyfelek szellőztetési és építési projektjeikkel kapcsolatban egyaránt fordulhatnak.

Megbízható

Időben teljesítjük, amit ígérünk. A Lindab iránti bizalom sok éven át tartó vállalkozói szellemünk révén épült fel, és minden egyes alkalmazottunk felelősséget vállal azért, hogy megoldja a felmerülő problémákat. Akik a legközelebb állnak ügyfeleinkhez, azok tudják a legjobban, mikor mit kell tenni.