Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Minőség és környezetvédelem

A Lindab termékeinek és megoldásainak a minőség, a funkcionalitás és a fenntarthatóság tekintetében az ügyfél első számú választásának kell lennie.

Arra törekszünk, hogy értéket teremtsünk érdekelt feleink számára azáltal, hogy kielégítjük ügyfeleink, alkalmazottaink és azon közösségek igényeit, amelyek érintettek az üzleti tevékenységeink hatásaiban. A Lindab alapvető szándéka az, hogy hozzájáruljon az építési folyamatban található tervezési és kiviteli fázisok egyszerűsítéséhez. Ez magába foglalja a tervezés egyszerűsítését, valamint a termékek, illetve ezek szerelésének és működésének egyszerűbbé tételét.

Azonban a jövő nemzedék élhető környezetéért, a fenntarthatóságérért érzett elkötelezettségünk miatt tovább is lépünk. Célunk olyan termékek és megoldások kifejlesztése, amelyek hozzájárulnak az építőipar és épített környezetünk energiahatékonyabbá és környezetbarátabbá tételéhez. Nem csak egyszerűsítjük az építkezést, és a legjobb termékeket és megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, hanem termékeink társadalmi hatására és életciklusára összpontosítva hozzájárulunk az élhetőbb, fentarthatóbb környezet eléréséhez is.

E felelősségtudat nem csak termékeinkben, hanem a mindennapi működéshez kapcsolódó folyamataink esetében is megnyilvánul. Folyamataink környezetre kifejtett hatásának csökkentését célzó hosszú-, illetve rövid távú tevékenységeinkben és céljainkban fogalmazzuk meg. Működésünk minden területén (gyártás, logisztika, karbantartás, telephelyek üzemeltetése stb.) törekszünk az ökológiai szempontból hatékony megoldások alkalmazására. A Lindab szinte mindegyik termelőegysége ISO 14001-es tanúsítvánnyal rendelkező környezetközpontú irányítási rendszer alapján működik.

Folyamataink tervezése és megvalósítása során termékeink tervezett minőségének elérése, a gyors és pontos szállítási képességünk fenntartásának érdekében minőségirányítási rendszer alkalmazunk. Folyamatainkat nem csak szabályozzuk, hanem törekszünk azok folyamatos fejlesztésére is.  A Lindab szinte mindegyik termelőegysége ISO 9001-es tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszer alapján működik.

Minőség politika

Környezetvédelmi politika

Éves Energetikai jelentések: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022,

2023

Fenntarthatósági jelentések (évesek)