Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Hozzájárul egy egészséges és fenntartható jövőhöz

Az európai energiafogyasztás 40%-t az épületek teszik ki. A Lindab munkavállalójaként segíthet leegyszerűsíteni a fenntartható épületek szerkezetét, akár a gyártásnál, fejlesztésnél vagy bármely más területen is dolgozik. Ennek köszönhetően, a Lindab dolgozói hozzájárulnak az európai energiafogyasztás csökkentéséhez, illetve egy fenntarthatóbb környezethez.

A Lindab hozzájárul mindenki számára, aki időt tölt el az épületekben az egészségéhez és jobb teljesítményéhez a saját beltéri klíma megoldásaival. Hiszen minden ember jobban érzi magát, ha friss levegőt lélegezhet! Hatékonyabbak lehetünk és növelhetjük a teljesítményünket legyen szó a munkahelyünkről, iskolánkról, vagy otthonunkról. Mindemellett, tanulmányok bizonyították, hogy a jobb légmozgás esetén, csökkennek a betegszabadságok napjai. 

Nézzen meg néhányat az üzleti eseteink közül! 

Vásárlóink partnerei vagyunk

Az építkezések leegyszerűsítése alapvető részét képezi az új, energia-hatékony termékeink, rendszereink és szolgáltatásaink fejlesztésének vásárlóink számára. Mi inkább emberekkel dolgozunk és nem a vállalatokkal, melyek alkalmazzák őket. A kapcsolatunk a kihívások megértésén alapul, melyekkel vásárlóink szembesülnek, éppen ezért olyan megoldásokat kínálunk, melyekkel e szükségleteknek megfelelhetünk és a kihívások megoldhatók.

Például, K+F kifejlesztett egy hasznos eszközt" a szerelők számára, hogy segítsék őket a mindennapi munkájukban. Az ötlet akkor fogant, amikor a K+F a helyszínen dolgozott a szerelőkkel, egy projekt alkalmával. Ennek révén a K+F értékes betekintést nyert milyen kihívásokkal néznek szembe a szerelők és hogyan lehetne ezt megkönnyíteni.

Innovatív vállalat vagyunk és egy fenntartható jövőt szeretnénk építeni

Azáltal, hogy folyamatosan a termékek fejlesztésére fókuszálunk, olyan termékeket és megoldásokat fejlesztünk ki, melyek megfelelnek mind a minőségi, mind a környezeti elvárásoknak. Felelősséget vállalunk, hogy fenntartható termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, melyek gördülékennyé teszik az építkezéseket, növelik az energiahatékonyságot, illetve csökkentik az erőforrások felhasználásának mértékét.

Törődünk az emberekkel

A Lindab sikere azon múlik, hogy sikerül-e olyan tehetséges munkavállalókat bevonzani, képezni és megtartani, akik osztoznak az  alapvető értékeinkben, látásmódunkban és céljainkbanAnnak érdekében, hogy látványos újításokat hozzunk létre, a dolgozóinkra kell támaszkodnunk, akiknek remek ötleteik vannak és, akik szenvedélyesek abban, hogy jobbá tegyék az életet mind a vásárlók, mind a végfelhasználók - és a világ lakói számára.

Dolgozzon velünk és legyen egy remek vállalat tagja.