Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Modern tetőmegoldások

Elegáns és modern tetőmegoldások minimális karbantartással és akár 30 év garanciával

Kérjen ajánlatot most!

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik, vagy most épít, akkor válassza a Lindabot!

 

 

Klasszikus tetőmegoldások

Látványos tetőmegoldás teljes cserép megjelenéssel. Gyönyörű íveivel és felületével az eredeti Lindab Topline tetőcserép impozáns tetőt biztosít mindenki számára, aki ezt a típust választaná! A Lindab Topline tetőcserép praktikussága és súlya miatt a felújításra szoruló házak tökéletes megoldása. Sok tervezési lehetőség, minimális karbantartás, könnyű összeszerelés jellemzi. Részletekért kattintson a Topline cserepeslemezek gombra!

Tető megoldások

Álmaink házának megépítésekor, vagy éppen meglévő otthonunk külső felújításakor szeretnénk szép, esztétikus tetővel ékesíteni az épületet. Azonban korántsem magától értetődő, milyen alapanyagot válasszunk, és melyek a legfontosabb szempontok, amelyek ahhoz segítenek hozzá, hogy nemcsak szép, de jó minőségű és időtálló fedél kerüljön otthonunk tetejére. A Lindab segít a döntésben: a társaság által kínált prémium minőségű, eredeti svédacéllemez-termékek egyszerre kínálnak igényes megjelenésű, több évtizedre szóló megoldást tetőnk kialakításához.

Ereszcsatorna-rendszerek

A Lindab Rainline ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővíz-elvezető rendszer. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. Hosszú élettartamú és korrózióálló. A Lindab ereszcsatorna rendszer elemei pattintós kapcsolatokkal építhetőek össze, mindenféle speciális szerszám mellőzésével, ezáltal jelentősen csökkentve a kivitelezési időt. Átgondolt tartozékrendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni. A Lindab csatorna széles színválasztékban kapható – jól összepárosíthatóak a házak, épületek színvilágával.

Tetőfelújítás kisokos

Egy építkezésnél nagyon sok termékre, folyamatra, szakemberre kell figyelnünk, miközben a beszerzést, a költségvetést tervezzük és számoljuk. És nem utolsó sorban a minőségi munkavégzést ellenőrizni kell, hogy az épület biztonságáról maximálisan meggyőződhessünk.

Építkezők figyelmébe!

 

Tetőfelújítások tapasztalatai a Lindab termékek vásárlói körében