Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Könnyűgerendák

Z-C-U és Szigma gerendák

A Lindab által gyártott Construline vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U-Szigma gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mód, a száraz technológiájú vázszerelés alapjait. A profilok fő felhasználási területe a tető- és oldalfalburkolatok közvetlen alátámasztása, és az épületekre ható terhek közvetítése a főtartó vázszerkezetre  (ún. másodlagos teherhordó rendszer). De további, széleskörű alkalmazási lehetôségei közül érdemes megemlíteni, a könnyűszerkezetes födémgerendák vagy válaszfalak tartószerkezeti elemeit, valamint bizonyos esetekben akár a főtartó szerepét is átveheti, mint például az SBS kisépületrendszer keretszerkezetében vagy a LindabTruss rácsostartó esetében.
A gerendákat a mindenkori igényeknek megfelelôen különböző profilmérettel és vastagsággal, a megrendelő által egyedileg megadott hosszban gyártjuk. A széles profilválaszték (100-450 mm magasság) valamint
a megfelelő statikai rendszer alkalmazásával lehetőség van a leggazdaságosabb megoldás kiválasztására,
amelyben a Lindab Structural Designer saját fejlesztésű méretezô program nyújt egyedülálló eszközt.

Lyukasztott gerendák

Lehetőség van a csavarkapcsolatokhoz előre lyukasztott gerendák gyártására is, amellyel a helyszíni szerelési munka és kivitelezési idô csökkenthető jelentősen.

 

 

Termék szűrése

Rendezés

Mutatni:

Nem található cikk ehhez a szűrőhöz