Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Lindab Vent Tools App

Az okos eszközökön használható alkalmazást azért fejlesztettük ki, hogy támogassuk Önt munkája hatékony és gyors elvégzésében, ezáltal komfortosabbá tegyük az Ön életét.

Az applikáció használatával csökkenthető a hibalehetőségek előfordulása az optimális szellőztetőrendszer kiválasztásához kapcsolódó számítások, méretezések és a szerelés során. 

Töltse le az alkalmazást!

Munkája során, akár a helyszínen gyors segítségre van szüksége? A nyomásveszteséget, a légcsatornák méretezését, vagy a megfelelő könyökidomot szeretné kiszámolni egy adott elhúzáshoz? Esetleg a K-faktorra, vagy a légmennyiségre van szüksége? A Vent Tools ott van a zsebében, hogy segítse Önt!

Talán már korábban letöltötte az applikációt? Akkor frissítse egy új, 'okosabb' verzióra.

Ha még nem töltötte le az alkalmazást, akkor itt az idő...

Használja az Appot, amikor tervez, terméket keres, vagy éppen szerel.

A Lindabnál arra törekszünk, hogy olyan új, digitális megoldásokat fejlesszünk ki, amik segítik Önt munkája hatékony elvégzésében. Ezekkel a fejlesztésekkel egyrészt időt spórolunk Önnek, másrészt pedig kiküszöböljük a már jól ismert akadályokat.

A Vent Tools is ennek a törekvésnek az eredménye. Ez az alkalmazás egyszerűen és könnyen elérhető, amely megkönnyíti a szellőztetőrendszerek tervezését. Segítségével megtervezheti az optimális légtechnikai megoldást, kiválaszthatja a megfelelő terméket, illetve használhatja azt pontos mértetre vágáshoz és illesztéshez a szerelés során, akár a helyszínen.

Vegye elő a telefonját, nyissa meg az alkalmazást, adja meg az ismert paramétereket, és a másodpercek töredéke alatt megkapja a keresett értékeket.

 

 

 

 

Lindab Vent Tools

Lépjen kapcsolatba velünk!

További információkért forduljon kollégáinkhoz bizalommal!