Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Szellőztetési megoldások

A Lindab Légtechnika komplett szellőztetési megoldásokat biztosít, az egyedi elemektől a teljes belső klíma rendszerekig. Ipari és lakossági épületekhez egyszerű, gazdaságos és környezetbarát szellőztetési megoldásaink széles skáláját kínáljuk. Az Ön igényei szerint, a komplex rendszertől a legegyszerűbb csavarig.

Négy fő termékcsoportunkban az alábbi termékek találhatók meg.

A Lindab mindezek mellett a teljes szellőztető hálózatok megtervezéséhez és klíma szimulációkhoz tervező és termék méretező szoftvereket is kínál. Célunk, az Ön napi munkájának megkönnyítése, melyhez, a fentieken túl projekttámogatásunkat is igénybe veheti.

Légcsatorna rendszerek

A légcsatorna rendszerek termékcsoportunk a kör keresztmetszetű légcsatorna rendszereket: Lindab Safe és Lindab Safe Click gumitömítéssel felszerelt légcsatorna megoldásaink, melyek rövidebb szerelési időt, kisebb súlyt, kevesebb szivárgást, kisebb szigetelési felületet, valamint alacsonyabb energiafelhasználást biztosítanak; négyszög keresztmetszetű légcsatorna rendszereket; szabályozókat; kifúvófejeket; tűzcsappantyúkat; ipari porelszívó rendszereket (Transfer rendszerek); rögzítőelelemeket foglalja magába.

Beltéri komfort megoldások

Beltéri komfort megoldások termékcsoportunkban az „Air”: befúvókat, elszívókat, anemosztátokat, VAV elemeket; „Water” (klímagerendák): hűtőgerendákat, hűtő- és fűtőpaneleket; „Acoustics”: kör és négyszög keresztmetszetű hangcsillapító elemeket tartalmazza.

Tűzvédelem

Tűzvédelmi megoldások termékcsoportunk önálló tűzszakaszos hő- és füstelvezető rendszereket, tűz- és füstcsappantyúkat foglal magába.

Szabályozás

Dinamikus térfogatáram szabályozók igény szerinti szellőztetéshez és statikus szabályozók a rendszer beszabályozásához, valamint vezérlők és érzékelők.

 

Légkezelés

Légkezelés termékcsoportunk moduláris és kompakt, Plug&Play légkezelőket és ventilátorokat foglal magába.