Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Adatvédelmi Nyilatkozat

1. A Lindab Kft. elkötelezett személyes adatainak védelme iránt. Az adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza, hogyan dolgozza és használja fel a Lindab Kft. a weboldallal kapcsolatosan kapott személyes adatokat, valamint hogyan tud kapcsolatba lépni velünk, amennyiben további kérdései vannak a személyes adatok feldolgozására vonatkozóan.

2.  A Lindab Kft. összegyűjti és tárolja a személyes adatokat, mint például név, e-mail cim, IP cím és telefonszám, annak érdekében, hogy információkat biztosítson a vállalat az Ön számára. Ezek a személyes adatok segítenek nekünk feldolgozni az Ön információkra vonatkozó kéréseit.

3.  A fent említetteken kívül, további használat és célok esetén, a Vállalat felhasználja a személyes adatokat adminisztrációs okokból, a weboldal fejlesztésére, belső nyilvántartásokhoz, belső statisztikai elemzésekhez és (ha alkalmazandó) a termékrendelések teljesítése érdekében és/vagy kapcsolattartási szempontból, beleértve az értékesítést és az ügyfélkapcsolattartási eljárást. Továbbá, tárolásra kerülnek a weboldalon az Ön által létrehozott beállítások.

4. A Lindab Kft. által összegyűjtött személyes adatok a fent említett eljárások végrehajtásának szükségességén alapulnak. Ha a Lindab Kft. a személyes adatokat a weboldal javítására vagy statisztikai elemzésekre használja fel, a fejlesztések és elemzések készítéséhez szükséges adatgyűjtés a Lindab Kft. legitim érdekén alapul. Továbbá, a szolgáltatás minőségének fejlesztésére és specifikusabb információk biztosítása érdekében szükséges.

A meghatározott célok érdekében, a személyes adatok továbbíthatók a Lindab Csoport különböző országokban elhelyezkedő vállalataihoz (amelyek az Európai Unión/Európai Gazdasági Térségen kívül is el helyezkedhetnek), amelyek esetenként alacsonyabb adatvédelemmel rendelkeznek, mint az Európai Unión/Európai Gazdasági Térségen belüliek, ide tartozik az USA, Oroszország, valamint a korábbi Jugoszláviai országok, Norvégia és Svájc. A személyes adatok az Európai Unión/Európai Gazdasági Térségen kívülre történő továbbítása esetén a Lindab Kft. az Európai Bizottság által elfogadott általános szerződési feltételeket használja, annak érdekében, hogy megfelelő védelmet biztosítson a személyes adatai számára. A szabványos szerződéskikötés az alábbi linken érhető el: Standard Contractual Clauses (SCC) (europa.eu)

5. Az összegyűjtött és tárolt személyes adatok kizárólag a Lindab Csoporton belüli vállalatok által használhatóak, kivéve a következő esetekben, ahol harmadik felek számára biztosíthatók adatokat:

·  Ha a törvény rendelkezik róla;

· Vevőnek vagy lehetséges jövőbeli ügyfél számára; és/vagy;

· A Lindab Kft. által kijelölt szolgáltatásnyújtók számára, akik a weboldallal vagy annak funkcióival kapcsolatosan biztosítanak szolgáltatást. Kizárólag, azon mértékig, hogy a szolgáltatást biztosítani tudják – mint például az IT szolgáltató (k), akik fejlesztik és karbantartják a weboldalt.

6.  A Lindab Kft. megteszi a megfelelő intézkedéseket, annak érdekében, hogy megvédje a személyes adatait harmadik fél számára vagy harmadik országba történő továbbítás esetén, az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően és a fent meghatározott módon.

7. Bizonyos információs mezők a weboldalon * karakterrel vannak jelölve. Az adatok kitöltése ezeken a helyeken kötelező. Az információ megtagadásának következményeként bizonyos funkciók nem elérhetőek a weboldalon.

8. A Lindab Kft. a személyes adatokat nem tárolja hosszabb ideig az eredeti célnál. Ez azt jelenti, hogy a Lindab Kft. törli a személyes adatokat, amennyiben az adatokra már nincs szükség a kérelem feldolgozásához, megbízások teljesítéséhez vagy az ügyféllel való kapcsolattartáshoz. Az anonimizált statisztikákat ezt követően el lehet menteni. További a tárolási időkre vonatkozó információkért forduljon Lindab kapcsolattartójához.

9. A személyes adatok helyesbítése vagy törlése bármikor kérvényezhető. Kérem, vegye figyelembe, hogy az adatok törlésének következménye lehet, hogy a Lindab Kft. nem tudja feldolgozni a kéréseit vagy rendeléseit, illetve, hogy fiókja lezárásra kerülhet. Joga van a feldolgozott adatainak másolatához. Joga van a személyes adatainak feldolgozásának korlátozásához (például, ha az adatok helytelennek minősíthetőek), illetve joga van személyes adatok használatának megszakításához (mint például, az adatok használatának fejlesztése a Lindab Kft. weboldalán). Továbbá, biztosítani kell egy gépileg olvasható formátumú dokumentumot kérés alapján, a megrendelés feldolgozásánál felhasznált személyes adatokról, a fiókjának kezeléséről vagy az ügyfélkapcsolatról, amelyet jogosult másik adatkezelőnek továbbítani. Ha a személyes információk feldolgozása hozzájáruláson alapul, joga van bármikor visszavonni a beleegyezését. A hozzájárulás visszavonása nem befolyásolja a feldolgozás jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt.

10.  Vannak feltételek és korlátozások az Ön jogaival kapcsolatosan. Ezért például nem biztos, hogy Önnek joga van az adatok hordozhatóságához egyedi esetben – ez a feldolgozási tevékenység egyedi körülményeitől függ.

11. Lindab Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-065422) felelős a személyes adatok feldolgozásáért. A fentiekben említett jogait gyakorolni kívánó kérelmeket a Lindab Kft. számára kell címezni egy borítékban, a következő jelöléssel: “Címzett: Lindab Kft.,  GDPR Manager - Losonczi Réka”. Továbbá, lehetősége van a reka.losonczi@lindab.com e-mail címen keresztül felvenni a kapcsolatot – tárgy megnevezése: “Lindab Kft. részére, GDPR Manager”.

12. Ha panasza van a Lindab Kft. által feldolgozott személyes adatokkal kapcsolatosan, joga van jelenteni az elégedetlenségét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) felé, a Lindab Kft. személyes adatok feldolgozását felügyelő felügyeleti hatóságnak.