Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Kollégánk a Hónap Mérnöke

 

Örömünkre szolgál, hogy Vigh Gellért oktatási és fejlesztési vezető kollégánk ismét rangos szakmai elismerést kapott. A tavalyi, épületgépész szakma által neki ítélt az Év Épületgépész Mérnöke díj után, ezúttal az építőipari berkekben is elismerték szakmai munkáját.

A Magyar Építők neves építőipar szaksajtó a Hónap Mérnökének választotta 2024 májusban! Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiváló szakemberrel dolgozhatunk együtt!  Gellért több, mint 20 éve dolgozik vállalatunknál. Egyrészt a Magyarországon oktatási és fejlesztési vezetőként irányítja csapatát tervezőtámogatás, oktatás, és termékmendzsment területen, másrészt pedig regionális pozíciója keretében a környező országokkal dolgozik a légtechnika szakma további építésén.

A kollégánkkal készült interjúban részletesen olvashatnak Gellért karrierútjáról, izgalmas és komplex műszaki megoldásokat bemutató projektjeiről, a légtechnika jelenéről és jövőjéről, valamint a szakágat érintő fontos kérdésekről és lehetőségekről. 

Teljes interjú:

https://magyarepitok.hu/honap-mernoke/2024/06/nemzetkozi-viszonylatban-is-magas-szinvonalu-a-magyar-legtechnika-vigh-gellert-a-honap-mernoke

Fotók: Erdei Mihály / Magyar Építők