Fő tartalomhoz
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Belépés

Fenntarthatóság

A Lindab csoport elkötelezte magát a fenntarthatóság mellett. Számunkra a fenntarthatóság egyfajta gondolkodás- és munkamódszer. Áthatja minden tevékenységünket, a beszerzéseinktől kezdve a szállításokon át az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkig. Fenntarthatósági munkánk számos különböző területen végzett tevékenységből áll - az egészséges beltéri környezetre vonatkozó ismeretek bővítésétől kezdve az új, energiahatékony termékek bevezetéséig, a biztonsággal kapcsolatos szisztematikus munkától kezdve a szállítás környezeti hatásainak csökkentésén át az acélfelhasználás optimalizálásának új módszereinek megtalálásáig, valamint a helyi közösségek támogatásának módjáig, amelyeknek részesei vagyunk.

A fenntarthatósági szempontok érvényesítésének érdekében a Lindab csoport szintű fenntarthatósági programot indított, amely támogat minket a vállalati stratégiánk megvalósítása során. Kifejlesztettünk egy átfogó fenntarthatósági tervet célokkal és tevékenységekkel, amelyek szabályozzák, hogyan dolgozunk a stratégia megvalósítása érdekében. A csoport szintű fenntarthatósági program keretében a Lindab minden egyes leányvállalatnál helyi tervek készülnek. Ez pedig azt eredményezi, hogy képesek leszünk finomítani az átfogó tervet, és még részletesebb célokat határozhatunk meg.

A Lindab kiáll az Agenda 2030, az ENSZ 17 globális céljai mellett a fenntartható világért. Az általunk fejlesztett és értékesített termékek és megoldások, valamint munkamódszerünk főként tizenkét cél eléréséhez járul hozzá.

Sok a tennivalónk, de már úton vagyunk!