Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Mit tehetünk egy jobb beltéri komfortért?

A szellőztetés terén a megfelelő légáramlás egy fontos tényező, amely nagy mértékben meghatározza egy helyiség komfortszintjét. Nem csupán az olyan problémák kezelése lényeges, mint a zaj, a huzat vagy a hőmérsékletingadozás, hanem a helyiség általános komfortérzetének, beltéri levegőminőségének és hangulatának javítása is kulcsfontosságú. Ez az amit a Lindab fókuszba helyez. Befúvóinkat úgy tervezték, hogy funkcionálisan optimális teljesítményt nyújtsanak, emellett mind designban, mind pedig a helyi adottságokhoz igazodva illeszkedjenek a környezetükhöz. Az eredmény így egy olyan helyiség lesz, amelyben komfortosan érzi magát az ember. Tapasztalja meg a különbséget, amelyet a Lindab termékek és megoldások nyújtanak!

Miért a Lindab befúvók?

A Lindab több mint egy szimpla légtechnikai beszállító. Elkötelezett és megbízható partner vagyunk, aki minőségi szellőztetési megoldásokkal termékekkel és professzionális szaktudással segíti ügyfeleit a projektjeik sikeres megvalósításában.

Hogyan segítjük partnereinket?

 

  • Több évtizedes tapasztalattal
  • Széles termékválasztékkal, bármilyen egyedi igényhez
  • Házon belüli tervezéssel és gyártással
  • Ügyfélre és projektre szabott megoldásokkal
  • Termékeink egyszerű szerelhetőségével, üzembe helyezésével és karbantartásával
  • Támogató szoftverekkel és digitális megoldásokkal a hatékony tervezéshez és megvalósításhoz
  • Közvetlen értékesítéssel, globális hálózattal és hátérrel

Bármilyen igényre van megoldás

Befúvók, csatlakozó dobozok, rácsok, légszelepek, fúvókák, légátvezetők széles választéka

Lindab anemosztátok

 

 

A megfelelő csatlakozó doboz kiválasztása

A szellőztetőrendszer beszabályozásában a csatlakozó doboz szerepe nagyon fontos a komfort és a beltéri levegőminőség szempontjából. Ez biztosítja a pontos, mért és szabályozott légáramlást, egyenletesen osztja el a levegőt a befúvókhoz, valamint biztosítja a kiváló akusztikát.

Az anemosztátok hatékonyságának maximalizálása érdekében fontos, hogy a megfelelő csatlakozó dobozzal párosítsuk azokat. A megfelelő termékkiválasztás jelentősen javíthatja a komfortszintet, a beltéri levegő minőségét, illetve az energiahatékonyságot.

 

 

Szoftver a tervezéshez

Egyszerűsítse a tervezési folyamatot a Lindab légtechnikai szoftvereivel és digitális megoldásaival. A tervezők támogatására szolgáló eszközeink egyszerűsítik a termékkiválasztást, a méretezést, a számításokat és a teljesítmény értékelést. Az energiahatékony szellőztetőrendszerek kialakítására fókuszálva, a digitális megoldásaink segítségével egyszerűbb és hatékonnyabb a tervezés.

 

 

Professzionális termékfejlesztés

A Lindabnál az innováció, valamint a kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú. A dániai Farumban található, legmodernebb technológiákkal felszerelt akusztikai és beltéri komfort tényezőit vizsgáló laboratóriumaink döntő szerepet játszanak ebben a folyamatban. A létesítmények lehetővé teszik számunkra, hogy alapos teszteket és pontos méréseket végezzünk, amelyek elősegítik a nagy teljesítményű, professzionális termékeink fejlesztését és az átfogó termékdokumentációt. 

 

 

Energiatakarékos és komfortos

Az igényvezérelt szellőztetéssel (DCV) két rendkívül lényeges dolgot megvalósíthatunk: az egészségesebb beltéri komfortot és alacsonyabb energiafelhasználást.

A Lindab komplett helyiség vezérlő rendszert illetve komplett vezérlést kínál a további energiahatékony üzemeltetés, ezáltal hosszú távú megtakarítások érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy igényvezérelt szellőztetőrendszereink hogyan tehetik hatékonyabbá a következő projektjét, miközben segítenek csökkenteni az üzemeltetési költségeket.

 

 

Töltse le a Vent Tools alkalmazást!

A Vent Tools alkalmazást azért fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsük az Ön munkáját, és korlátozzuk a hibalehetőségeket a szellőztetőrendszer kiválasztása, a méretezés és a szerelés során. Akár a helyszínen gyors segítségre van szüksége? A nyomásveszteséget, a légcsatornák méretezését, vagy a megfelelő könyökidomot szeretné kiszámolni egy adott elhúzáshoz? Esetleg a K-faktorra, vagy a légmennyiségre van szüksége? A Vent Tools ott van a zsebében, hogy segítse Önt! Talán már korábban letöltötte az applikációt? Akkor frissítse egy új, 'okosabb' verzióra. Ha még nem töltötte le az alkalmazást, akkor itt az idő...

 

 

Kérjen információt!

Ha többet szeretne megtudni termékeinkről és megoldásainkról, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal !