Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge
Choose languge
Belépés

ÚJ Plafond XD

Többféle design, sokoldalú felhasználás

Egyik fő célunk, hogy az egyedi igényekhez igazodva termékeink széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítsanak, beleértve ebbe a minél nagyobb tervezési szabadságot is. Rendkívül sok tényező játszik szerepet a jövő tereinek kialakítása során, legyen szó felújításról, új építésről vagy történelmi épületekről, azonban sokszor tervezési korlátokba ütközhetünk. Mi a Lindabnál többet szeretnénk nyújtani, mint egy 'elfogadható megoldást'. Számos olyan lehetőséget kínálunk, amelyek az optimális szellőzés mellett esztétikus megjelenést biztosítanak a helyiségnek.

 

 

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

 

 

 

 

 

 

Energia- és költséghatékonyság 

A víz alapon működő aktív klímagerendák telepítése egy energiahatékony megoldás, amely amellett, hogy csökkenti a üzemeltetési költségeit, hosszú távon is megtakarítást eredményez.

Mivel a víz lényegesen jobb energiahordozó, mint a levegő, az aktív klímagerendáknak sokkal kevesebb energiára van szükségük ugyanolyan fűtési és hűtési teljesítmény eléréséhez, mint egy hagyományos fűtési, szellőztetési és légkezelő rendszernek (HVAC). A hagyományos HVAC-rendszerekkel összehasonlítva az aktív klímagerenda szinte zajtalan, és alig vagy egyáltalán nem igényel karbantartást, ami kellemesebb beltéri komfortot és alacsonyabb működési költségeket eredményez.