Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

ÚJ Plafond XD

Többféle design, sokoldalú felhasználás

Egyik fő célunk, hogy az egyedi igényekhez igazodva termékeink széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítsanak, beleértve ebbe a minél nagyobb tervezési szabadságot is. Rendkívül sok tényező játszik szerepet a jövő tereinek kialakítása során, legyen szó felújításról, új építésről vagy történelmi épületekről, azonban sokszor tervezési korlátokba ütközhetünk. Mi a Lindabnál többet szeretnénk nyújtani, mint egy 'elfogadható megoldást'. Számos olyan lehetőséget kínálunk, amelyek az optimális szellőzés mellett esztétikus megjelenést biztosítanak a helyiségnek.

 

 

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb designt!

A Plafond XD többféle elhelyezési lehetőséget kínál, továbbá hét egyedi dizájnú burkolat elérhető az adott helyiség belsőépítészeti stílusához igazodva.  Ennek szemléltetésére rendelkezésre áll az interaktív 'Plafond XD tervező', mellyel célunk, hogy inspirációt nyújtsunk a szellőzés, mint a belső tér részét képző rendszer tekintetében. A tervező eszközzel egyszerűen és gyorsan exportálni tudja a kívánt megoldást, ha megtalálta az igényeinek legmegfelelőbbet. Forduljon hozzánk bizalommal, ha további információra vagy műszaki kalkulációra van szüksége!

 

 

Egyedülálló rugalmasság

A Plafond XD rugalmas elhelyezési lehetőségeket kínál, teljes mértékben az adott helyiség építészeti és műszaki adottságaihoz igazítható. Felszerelhető a mennyezetre, a mennyezethez közel a falhoz rögzítve, a szoba közepére, vagy a megfelelő számú gerendával akár faltól falig terjedő burkolattal. Az optimális szellőzés és komfort már az esztétikai szempontok sérülése nélkül is megvalósítható.

Modern, letisztult design

A klasszikus burkolatok, a Badge és a Clyp mellett öt új dizájn is elérhető: Alea, Cubo, Gap, Trac és Zune. Ezeket a formaterveket a német ON3D designstúdió alapítójával, Klaus Nolting-gal együttműködve fejlesztettük ki: "A szabványos szellőztető termékeket nehezebb esztétikus elemként integrálni az építészeti struktúrába". A Plafond XD azonban olyan tervezési lehetőséget biztosít, amely bármilyen belsőépítészeti stílushoz igazítható, amit csak az építészek elképzelnek.

 

 

 

 

 

Energia- és költséghatékonyság 

A víz alapon működő aktív klímagerendák telepítése egy energiahatékony megoldás, amely amellett, hogy csökkenti az üzemeltetési költségeit, hosszú távon is megtakarítást eredményez.

Mivel a víz lényegesen jobb energiahordozó, mint a levegő, az aktív klímagerendáknak sokkal kevesebb energiára van szükségük ugyanolyan fűtési és hűtési teljesítmény eléréséhez, mint egy hagyományos fűtési, szellőztetési és légkezelő rendszernek (HVAC). A hagyományos HVAC-rendszerekkel összehasonlítva az aktív klímagerenda szinte zajtalan, és alig vagy egyáltalán nem igényel karbantartást, ami kellemesebb beltéri komfortot és alacsonyabb működési költségeket eredményez.

Mobil megoldás

Az egyszerű kivitelezés időmegtakarítást eredményez. Ezért a könnyű és gyors szerelés iránti igény folyamatosan növekszik a piacon, ami a Lindab termékek esetén alap adottság. De ez mind nem elég!

Mivel a Plafond XD a rugalmas alkalmazásról szól - beleértve a rugalmas helykihasználást is -, mobil és könnyen kezelhető. Ha az alaprajzi követelmények megkívánják, a Plafond XD egyszerűen áthelyezhető egy új helyre.

Eurovent tanúsítvány

A megbízhatóság fontos számunkra!

Az Eurovent tanúsítás azt jelenti, hogy minden teljesítménymérést tanúsított laboratóriumban végeznek. Csak a tanúsított vizsgálati eredményeket érdemes összehasonlítani. A Lindab ebben a tekintetben is a legjobbak között van.

LindQST támogatás

Digitális eszközeinkkel könnyedén konfigurálhatja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, amely pontosan megfelel az igényeinek.

klímagerenda méretező segítségével megtalálhatja a leggazdaságosabb beállítást és kiválaszthatja az Ön által preferált Plafond XD design burkolatot. A beltéri komfort tervező szoftverrel szobáról szobára, emeletről emeletre tervezheti meg az egész épületet.