Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Tetőbiztonsági rendszer

Az alábbi tetőbiztonsági rendszer elemei új rendszer bevezetése miatt csak a készlet erejéig elérhetőek, rendelés esetén kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Az új bevezetésre kerülő termékek az alábbi oldalon megtekinthetőek! 

( A weboldalon felugró ablakban a magyar fordítással elérhető magyarul is az oldal. Az esetleges félrefordításért felelősséget nem vállalunk!) Hamaraosan a magyar katalógus és a magyar termékkínálat is elérhetővé válik az új tetőbiztonsági rendszerről a weboldalunkon. 

Nemzetközi tapasztalata révén a Lindab teljeskörű tető biztonságtechnikai rendszert fejlesztett ki. A rendszer célja a tetőn folyó munka és közlekedés biztonságosabbá tétele, hiszen a bádogosok, kéményseprők, ingatlankarbantartók gyakran megfordulnak a tetőn. 

A Lindab a tetőbiztonsági termékek (csöves hófogó, hórács, tető- és falilétra, tetőjárda, véfőkorlát) és rögzítő elemek olyan átfogó választékát kínálja, amelyek minden tető- és fedéstípushoz felszerelhetők anélkül, hogy veszélyeztetnék vagy rontanák a tetőfedés vízzáróságát.

A Tetőbiztonsági rendszer elemeinek felületvédelme alap esetben 275 g/m2 mennyiségű tűzihorganyzás, amely garantálja az időtállóságot. A festett változat tovább fokozza a tartósságot.

A Lindab Protectline rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy mindenfajta Lindab tetőfedéshez (trapézlemez, cserepeslemez, korcolt síklemez, szendvicspanel) kiválóan illeszkedjen, biztosítson megfelelő teherbírást, vízzáróságot, tartósságot.​

A Lindab tetőbiztonsági rendszer egyaránt alkalmas lakóházak, középületek és ipari csarnokok esetében is.

A rendszer 5 különböző standard színben választható és igény esetén bármilyen egyedi színben is rendelhető.

    Termék szűrése

    Rendezés

    Mutatni:

    Nem található cikk ehhez a szűrőhöz