Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Mindennapi élet a Lindabnál

Szeretne egy sikeres, nemzetközi vállalatnál dolgozni, karrier lehetőségek és jó munka körülmények között? Kedves és szenvedélyes munkatársaival hozzájárulni egy jobb beltéri klímához, egyszerűbb építkezésekhez és fenntarthatóbb épületekhez? Akkor a Lindab a megfelelő hely számára!

Biztonságos munkahely

A Lindab nagy hangsúlyt fektet a biztonságos munkakörnyezet kialakítására és megőrzésére. Fontos részét képezi a Lindab munkavállalói fókuszának a munkahelyen történő sérülések számának minimalizálása, annak érdekében, hogy elérjük a célunk: nulla munkahelyi sérülés. A munkahelyi balesetek minimalizálására irányuló megelőző intézkedések kiemelt fontosságúak. A munka rendszeres részét képezik például a biztonsági ellenőrzések, a kockázatértékelések és a dolgozói felmérések. Az utóbbi négy év során 47%-kal csökkentettük a balesetek számát, ami azt jelenti, hogy egy millió munkaórára kilenc baleset jut. Szeretne velünk dolgozni?

Értékek és vezetés

A Lindabot 1959-ben alapították Bastadban, dél- Svédországban. A központ továbbra is a gyönyörű Bjare Peninsulaban található. A Lindab származási helye, ahol az alapvető értékeink: vásárlói elégedettség, rend és fegyelem, valamint a Földön járás kultúra megalakultak. Jelenleg, a Lindab sikeres, nemzetközi, légtechnikával és épületrendszerekkel foglalkozó vállalat több, mint 5100 dolgozóval rendelkezik több, mint 32 országban. A Lindab munkatársainak célja a szakismeretük és szenvedélyük megosztásával hozzájárulni egy leegyszerűsített és fenntartható építkezéshez. A Lindabnál mindenki egyenlően értékes – nem számít, kit szeretünk, miben hiszünk vagy honnan jöttünk. Vezetési filozófiánk Vezető fejlesztéssel dolgozunk, mivel hisszük, hogy a jó vezető kellemes környezetet teremt a dolgozók számára – ami a megfelelő eredmények elérésének alapját képezi. A vezetői filozófiánk azon alapszik, hogy jól, a helyzeteknek megfelelően kell bánnunk az emberekkel. Ennek megfelelően, kiválasztottunk vezetői készségeket, amelyeket folyamatosan erősíteni szeretnénk: célkitűzés, példamutatás, gondoskodjanak magukról, fejlesszék magukat és a dolgozókat egyaránt, rugalmasság, pozitivitás, kommunikáció, irányító és kezdeményező képesség. Felkeltettük érdeklődését? Olvasson többet a Vezetési Brosúránkban!​ Érdeklik a lehetőségek a Lindabnál?