Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Dolgozzon a Lindabnál!

Szeretne egy sikeres nemzetközi Csoportnál dolgozni, jó munkakörülmények között? Szenvedélyes és elkötelezett munkatársaival hozzájárulni egy jobb beltéri klímához, egyszerűbb építkezésekhez és fenntarthatóbb épületekhez? Akkor a Lindab a megfelelő hely számára!

A Lindab számára mindig központi szerepet játszott, hogy motivált, vállalkozó szellemű és komoly szaktudású alkalmazottakkal rendelkezzen.
Működésünk első napjaitól kezdve a hozzáértés, az elkötelezettség és a vállalkozó szellem jellemzi dolgozóinkat. Ez az emberi érték kulcsfontosságú eszköz ahhoz, hogy vevőink számára a lehető legjobb szolgáltatást és támogatást nyújthassuk. Ez vezérel minket abban, hogy továbbra is befektessünk dolgozóinkba, az ő tudásuk, készségeik, egészségük, valamint a biztonságos és ergonomikus munkakörnyezetük kialakítása érdekében.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy Munkavállalói állományunk több, mint egynegyede legalább 10 éve erősíti szaktudásával a Lindabot, de sokan már 25 évet meghaladóan dolgoznak nálunk. Fontos a Lindab számára az is, hogy vezetőinket, amennyiben lehetséges belső állományunkból neveljük és nevezzük ki, mert hisszük, hogy Ők azok akik hitelesen, a ranglétrát végig járva, minden folyamatunkat jól ismerve tudják eredményesen vezetni Csapatukat.

Munkavállalóinktól nem csak elvárjuk a szaktudást, hanem nagy hangsúlyt fektetünk képzési igényeik felmérésére és azok megvalósítására is, legyen szó soft- valamint hardskill területről, kiemelve a jelenlegi magas szintű technológiai fejlesztések során szükséges képzéseket a gyártásban dolgozó gépkezelő Kollégáinktól elkezdve vezetőinkig.

Amennyiben rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését kérjük nézze meg nyitott pozícióinkat és jelentkezzen, legyen Ön is Csapatunk tagja!