Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Information Gateway

A Lindab többféle saját fejlesztésű szoftvert bocsát a felhasználói rendelkezésére, a termékeink és rendszereink kiválasztására, méretezések megkönnyítésére. A programok és alkalmazások segítik a tervezők, kivitelezők, megrendelők munkáját a kiválasztástól, a dokumentáció elkészítéséig.

Az Information Gateway oldalon talál több webes alkalmazást is, melyek alkalmazásához nem kell regisztrálnia.

Tervezői Portál

Lindab Structural Designer

A Structural Designer egy Eurocode szabványon alapuló méretező program trapézlemezekhez, hidegen hajlított szelvényekhez és kalapprofilokhoz. A Lindab teljes profilválasztéka megtalálható a programban.

A programban van egy beépített modul, mellyel hózugterhelést lehet megadni, és a számítás eredményeit teherbírási- (ULS) és használhatósági határállapotok (SLS) szerint lehet megjeleníteni.

SBS Soft szoftver

Az SBS Soft egy önállóan működő program.

Az SBS Soft programban megadhatók az épület paraméterei, burkolati anyagai, hőszigetelési igénye, nyílászárók helyzete a rendszer szabályainak a korlátjaival. A program automatikusan generálja a betáplált paraméterek alapján az épületet; alaprajz, nézetek, metszet, csomópontok és 3D-s nézetek készíthetőek engedélyezési tervdokumentációhoz. Saját nyomtatási lehetősége van, de a modell DXF formátumban kimenthető, és tovább rajzolható például AutoCAD programmal.

Minősítések és tűzvédelem