Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Szeptember közepétől új termékekkel bővül a Lindab gerenda kínálata

A Lindab új, minőségi termékei, a C+, Szigma és Szigma+ könnyűgerendák! A C+ gerenda hajlításra, a Szigma+ pedig nyomásra lett optimalizálva, mindkét nagy teherbírású profil jelenleg egyedülálló a hazai piacon. A rendkívül változatos mérettartománnyal rendelkező, nagy fesztávra is alkalmazható innovatív termékek kiváló megoldási lehetőségeket nyújtanak az építőipar számára. Az új könnyűgerendákkal a projektek egyedi igényeihez igazodva tervezhetnek és kivitelezhetnek tartós és megbízható épületeket!

 

Az új Lindab gerendák előnyei

  • Nagy hajlítási teherbírás (C+ gerenda)

  • Nyomásra optimalizált nagy teherbírás (Szigma és Szigma+ gerenda)

  • Egyszerű tervezés és statikai ellenőrzés a Lindab Structural Designer és Consteel programokkal

  • A gerendák ferde vágásával esztétikus és egyszerű csomópontok hozhatók létre
  • Könnyű és gyors modellezés a Tekla programmal

  • Tsus tanúsítvány

  • CE minősítés

  • Rendkívüli méretválaszték

  • Egyedülálló paraméterek

 

 

Miért hasznos az új Lindab gerendákkal tervezni?

1. Változatos mérettartomány és optimalizált szerkezetek tervezése

A C+, Szigma és Szigma+ szelvények rendkívül változatos mérettartománnyal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a tervezők számára, hogy a legmegfelelőbb méreteket válasszák az adott projekt egyedi igényeihez. 

2. Nagyobb teherbírású szelvények alkalmazhatósága nagyobb fesztávra

A  szelvényeink nagyobb hajlítási teherbírással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb fesztávra tervezhessenek épületeket, csarnokszerkezeteket vagy bármilyen más építményt.

3. Esztétikus és egyszerű csomópontok kialakítása ferde vágással

Az új Lindab szelvények lehetővé teszik a gerendák ferde vágását, amelynek eredményeként esztétikus és egyszerű csomópontok hozhatók létre. Ez nemcsak esztétikailag vonzóbb megjelenést eredményez, hanem egyszerűbb és hatékonyabb szerkezeteket is, csökkentve a csatlakozási pontok összetettségét és a kivitelezési időt.

Megújult a Lindab Structural Designer program!

A Lindab tervező szoftvere új funkciókkal bővült! Több tartalmi és formai újítás mellett a Lindab teljes vékonyfalú szelemen portfóliója integrálva lett a programba, elérhető az R15 tűzteherre való méretezés és könnyen méretezhető ablakméret segíti hatékony és gyors tervezést és tervellenőrzést. A program továbbfejlesztését Dr. Ádány Sándor segítette szakmai oldalról.

A C+, Szigma, Szigma+, és C+ gernedák rendkívül nagy méretválasztékkal és nagy teherbírással rendelkeznek, így egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tervezhetők Lindab Structural Designer (LSD) és Consteel programok segítségével, így a projektek egyedi igényeihez igazodva tervezhetnek és kivitelezhetnek tartós és megbízható épületeket!

További termékinformációkról és a termékek pontos elérhetőségéről konzultáljon kollégáinkkal!