Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Növekedjen a Lindabbal!

A Lindab egy olyan vállalat, amivel együtt lehet fejlődni. Rengeteg oka van, miért a Lindabot válassza. A legtöbb munkavállaló hosszútávú munka lehetőséget szeretne – jelenleg a leghosszabb ideje, 46 éve dolgozik velünk egyik munkatársunk!

Karrier

Remek lehetőségek vannak, hogy előrébb jusson és fejlődjön a vállalaton belül – rengeteg kiemelkedő példa van rá munkavállalóink között! A megüresedett pozícióink jelentős részét belső forrásokból biztosítjuk.  Jelenleg a Lindab több mint 5100 dolgozóval rendelkezik 32 országban, ezáltal lehetőség van nemzetközi projektekben is részt venni. 

Lindab Akadémia

A Lindab Akadémia a tanulás és a kompetencia fejlesztés központja. Az Akadémián képzési és tanulási lehetőségeket biztosítunk, ezzel elősegítve a változást és a céljaink elérését is. Egy tanuló szervezetté szeretnénk válni, amely révén a teljesítményük növelésére, eszmecserékre, jó és innovatív gondolkodásra és viselkedésre inspirálja munkavállalóinkat.

Személyes fejlődési terv

Kiemelkedően fontos a Lindab számára a munkavállalók fejlesztése, ahogyan magának a vállalatnak a fejlesztése is.

A Teljesítménymenedzsment és a Képzés- Fejlesztés személyes fejlődési tervet dolgoz ki minden irodai munkavállaló számára. A terv tartalmazza a célokat, tevékenységeket és a fejlesztendő kompetenciákat, - a munkavállaló menedzserével közösen határozza meg az elérni kívánt célokat. 

Competensum díj

A Lindab 2017-ben Competensum díjat kapott a kompetencia menedzsmentben végzett munkájáért

A zsűri jegyzetei: ”A kompetencia a menedzsment napirendjének elejére került, mióta a Lindab az új stratégiájukkal, ami a munkavállalók hosszútávú sikerére koncentrál, a termékektől a megoldásokig, változását eredményeztek. A vezetés, kultúra és kompetencia a szervezet munkájának szívében található. A digitális és analóg találkozó helyek segítségével, a Lindab 370 menedzsert képes volt bevonni és lekötelezni világszerte. Azáltal, hogy a saját fejlődésük irányítása a kezükben van, a munkavállalók fontos részéve váltak a láncnak, hogy létrejöjjön az ”Egységes Lindab”.”

Szeretne a Lindab részésévé válni?

Tovább a jelenlegi állásajánlatainkhoz