Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Good Thinking

A Lindabnál a pozitív gondolkodás egy filozófia, melyet mindenben követünk. Missziónkká tettük, hogy egészséges belső klímát hozzunk létre és egyszerűsítsük a fenntartható épületek építését. Ezt úgy érjük el, hogy innovatív termékeket és megoldásokat tervezünk, melyeket könnyű alkalmazni, valamint hatékony elérést és logisztikát biztosítunk. Továbbá azon is dolgozunk, hogy csökkentsük a környezetre és klímára gyakorolt hatást. Olyan eljárásokat fejlesztünk megoldásaink gyártására, melyek minimális energia és természeti erőforrásokat igényelnek, és
ezáltal csökkentjük a környezetre gyakorolt káros hatásokat. A termékeinkhez acélt használunk. Ez azon kevés alapanyagok egyike, mely számtalanszor újrafelhasználható anélkül, hogy csökkenne a minősége.
Mindez alacsonyabb szén-dioxid kibocsátást és kevesebb energiaveszteséget jelent.

Jó gondolkodás

A pozitív gondolkodás mélyen gyökerező filozófia, amely minden tevékenységünkben megoldást jelent mindannyiunk előtt álló kihívásokra. Ezért fontos számunkra a felelősségvállalás azért, amit és hogyan csinálunk. Mert a jó gondolkodás nem csupán arról szól, hogy megkönnyítsük és élhetőbbé tegyük ügyfeleink és végfelhasználóink ​​életét. Kérdés az is, hogy folyamatosan gondolkodjunk globális perspektívában. Tudván, hogy mi a Lindabnál segítünk a világ javításában.

Javítjuk a beltéri klímát és egyszerűsítjük a fenntartható épületek építését

(Társadalmunkban minden jó utat megpróbálunk minden szempontból  társaságunkban.) Minden általunk generált cselekvést, szolgáltatást és innovációt ez az elmélet vezérel, mely célja, hogy még több ember számára nagyobb értéket teremtsen.

Ügyfeleinkkel dolgozunk

A vevők számára történő tervezés egyszerűsítése az új energiahatékony termékek, rendszerek és szolgáltatások fejlesztésének alapja. 

(Inkább emberekkel dolgozunk, mintsem a vállalatokkal, amelyekben dolgoznak.) Kapcsolataink az ügyfeleink előtt álló kihívások alapos megértésén alapulnak, és ezekre az igényekre és kihívásokra építve hozzuk létre megoldásainkat.

Innovatívak vagyunk és segítünk a fenntartható jövő felépítésében

A termékfejlesztésre és a folyamatos fejlesztésre összpontosítva olyan termékeket és megoldásokat fejlesztünk, amelyek mind minőségi, mind környezeti szempontból jók. Felelősséget vállalunk a fenntartható fejlődés megteremtéséért olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyek ésszerűsítik a tervezést, javítják az energiahatékonyságot és csökkentik az erőforrás-felhasználást.

Törődünk az emberekkel