Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Jogi szabályzat

A Lindab weboldal megtekintésével elfogadja az oldal által meghatározott feltételeket. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem ért egyet, nem látogathatja az oldalainkat.

A Lindab World Wide Web oldalak tartalma szerzői jogvédelem alá esnek, a Lindab Corporation tulajdona. A Lindab minden jogot fenntart magának. A Lindab előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos az itt található tartalom részben vagy kompletten történő tárolása, másolása, sokszorosítása, illetve terjesztése.

A Lindab hozzájárul a Lindab World Wide Web oldalak böngészéséhez, illetve kivonatok saját felhasználásra történő nyomtatásához, ezen felül hivatalos írásos engedély birtokában terjesztésre is használható. A fent meghatározott feltételek az oldal letölthető dokumentumaira, és a World Wide Web oldalakra egyaránt érvényesek.

Minden név, logó és egyéb márkajelzés a Lindab cégcsoport, leányvállalat és kapcsolódó vállalatok, továbbá licenc tulajdonos és vegyesvállalatok tulajdonát képezik. A Lindab védjegyek és márkanevek használata a jognyilatkozatoknak megfelelően, vagy a Lindab előzetes engedélyével használhatóak. A védjegyek használatához bármilyen Lindab termékről szóló hirdetési és reklámanyagban minden esetben megfelelő igazolás szükséges.

Jelen weboldal és tartalmának felhasználása kizárólag személyes használatra, nem kereskedelmi céllal engedélyezett, Sajtó anyagok, nyilvánossá tett információk és egyéb ilyen jellegű dokumentumok nyilvános felhasználása akkor engedélyezett, ha a forrást egyértelműen, minden kétséget kizáróan megjelöltek.

Ezen weboldal és teljes tartalma az Ön információs tájékoztatását hivatott szolgálni. A Lindab nem garantálja, hogy a weboldalaihoz való hozzáférés minden körülmények között folyamatos és hibamentes lesz.

 

A Lindab fenntartja a jogot, hogy az oldalakat és tartalmát bármikor módosítsa, vagy az elérhetőségüket megszüntesse.

EZEN OLDALAK ELÉRHETŐSÉGÉVEL, SZABATOSSÁGÁVAL, MEGHÍTHATÓSÁGÁVAL ÉS TARTALMÁVAL KAPCSOLATBAN A LINDAB SEMMIFÉLE GARANCIÁT NEM VÁLLAL. A LINDAB NEM FELELŐS SEMMILYEN KÖZVETLEN, VAGY KÖZVETETT, VÉLETLENSZERŰ, SPECIÁLIS VAGY KÖVETKEZMÉNYEKBŐL, AMELY JELEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁBÓL VAGY A HASZNÁLAT LEHETETLENSÉGÉBŐL SZÁRMAZIK, MÉG AKKOR SEM, HA A LINDABOT FIGYELMEZTETTÉK ILYEN JELLEGŰ KÁROK BEKÖVETKEZTÉNEK LEHETŐSÉGÉRE.

Bármilyen dokumentum, információ, vagy egyéb tartalom, amelyet az Oldalon közöl, automatikusan nyilvános, szerzői jogdíjmentes és módosíthatatlan adatként kerül kezelésre. A Lindab ezen tartalmakra semmilyen kötelezettséget nem vállal.

A Lindab szabadon közzétehet, másolhat, átadhat, felhasználhat, kommunikálhat adatokat, információkkal, saját képekkel, hangfelvételekkel, hangokkal, szövegekkel és egyéb beillesztett dokumentumokkal, anyagokkal kereskedelmi és nem-kereskedelmi célokra egyaránt.

 

Amennyiben Ön személyes adatokat oszt meg a Lindab oldalon vagy más kapcsolat felvételi módon a Lindabbal, hozzájárul, hogy a Lindab felhasználja azt, és megkeresse Önt termékeivel és szolgáltatásaival, beleértendő az adatok más országnak történő továbbadása.

A Lindab a svéd, a Lindab Kft. a magyar törvények, jogszabályok szerint felelős a személyes adatok kezeléséért. Amennyiben adatait helytelenül adta meg, vagy azokban a változás történt, esetleg egyéb problémája merült fel, kérjük lépjen kapcsolatba a Lindab Kft-vel.

 

A gyors és hatékony elérhetőség érdekében a Lindab website-ok egyes oldalai tartalmazhatnak linkeket harmadik fél által birtokolt, vagy üzemeltetett weboldalakra. Ilyen külső weboldalak meglátogatásakor, mielőtt az oldalakat felhasználná, Önnek át kell néznie és egyet kell értenie az adott weboldal saját szabályzatával is.

Így egyidejűleg elfogadja, hogy a Lindabnak nincsen ráhatása az ilyen külső weboldalakra és nem vállal semmilyen felelősséget az ilyen külső weboldalakon megjelenő tartalmakért.

 

A Lindab nem ellenőrzi a weboldalaira a felhasználók által feltöltött anyagokat, és nem is vállal felelősséget azok tartalmáért. A Lindab belátása szerint bármikor eltávolíthatja a felhasználók által feltöltött, nem saját szerzői tartalmakat, anyagokat.

A Lindab bármikor módosíthatja a fenti feltételeket, és fenntartja a jogot, hogy (1) megváltoztassa a Jogi Szabályzatot; (2) ellenőrizzen és töröljön hozzászólásokat; és/vagy (3) felfüggessze az oldal működését bármiféle előzetes tájékoztatás nélkül.

Amennyiben a jelen Jogi Szabályzat valamelyik része, feltétele, vagy rendelkezése érvénytelen, hiányos, vagy bármiféle okból érvényesíthetetlen, a további rendelkezések, feltételek érvényessége és érvényesíthetősége nem változik és nem is csorbul.