Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Lindab Rainline: tegye velünk színesebbé otthonát!

Nem elég jónak lenni, legyen szép is - hatványozottan igaz ez a megállapítás az ereszcsatorna-rendszerekre. Hiszen egy jó választással nem csak egy tartós, több évtizedre szolgáló megoldást kapunk az esővíz elvezetésére, hanem valósággal házunk ékköve lehet az ereszcsatorna-rendszer. Erre kínál megoldást a Lindab Rainline, amely kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően egyszerre tartós és könnyen szerelhető, miközben széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb színt választhassuk ki.

Lindab Rainline: megtalálni a jót a sok között

Zavarba ejtően széles választékkal találkoznak mindazok, akik házépítést, vagy házuk külső felújítását tervezik, és az otthonukhoz leginkább illő ereszcsatorna-rendszert szeretnék kiválasztani. A legtöbben egyszerre szeretnének jó minőségű és esztétikus megoldást otthonukba, ám ennek kiválasztása nem egyszerű feladat. Ebben nyújt segítséget és iránytűt a felhasználóknak a Lindab, amelynek Rainline termékcsaládja nem egyszerűen több évtizedre szóló tartós megoldást jelent, hanem testreszabhatóságával és speciális bevonatrendszerével egy ízlés szerint szabadon alakítható ereszcsatorna-rendszert kínál a házak számára.

Miért fontos a jó ereszcsatorna?

Heves viharok, nagy esőzések - az egyre gyakoribb szélsőséges időjárási jelenségek miatt a külső épületelemek gyakorta megrongálódnak, az ereszcsatornák nem bírják a terhelést, nem képesek elvezetni az esővizet. A nem elvezetett víz pedig a falak és tetőteszerkezetek salétromosodásához, komoly, akár helyrehozhatatlan statikai problémákat idéz elő. Mindezek a problémák megelőzhetőek a Lindab Rainline-nal, a Magyarországon immár 25 éve prémium minőségű svédacél-termékeket forgalmazó Lindab Kft. ereszcsatorna-rendszerével.

Válassza az eredeti svédacélt!

Az ereszcsatorna kiépítése során a következő legfontosabb szempont, a megfelelő anyag kiválasztása, amely bírja ezt a terhelést.
A Lindab ereszcsatorna-rendszereinek minden eleme eredeti, prémium minőségű svédacélból készül. Az eredeti svédacéltermékek legfőbb előnye, hogy nem deformálódnak, nem repedeznek, több évtizeden át tökéletesen megőrzik minőségüket. Ezek olyan tűzihorganyzott, nagyszilárdságú acéllemezek, amelyek csupán minimális hőtágulást produkálnak - szemben a műanyaggal és az alumíniummal -, így évtizedeken át, télen és nyáron is tökéletes vízzárást biztosítanak. Külön specialitása a Lindab Rainline-nak az az öngyógyító folyamat, amelynek köszönhetően a tűzihorganyzott alapanyag fémionjai bármilyen karcolást vagy vágást automatikusan tömítenek.
A Lindab Elite bevonati rendszerrel rendelkező Rainline termékcsalád minden egyes elemére a Lindab Kft. 30 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal természetesen szakszerű kivitelezés és karbantartás mellett.

Dizájn, ahogy Ön szeretné

A vásárlás során nem csak gyakorlati felhasználhatóság, hanem a külső megjelenés is fontos, hiszen jó választással az ereszcsatorna-rendszer valósággal házunk ékköve lehet. Vannak, akik a feltűnőbb, merészebb színeket kedvelik, mások pedig inkább az épület színvilágába simuló ereszcsatornát szeretnének. Ahhoz, hogy több színben, ugyanakkor az ellenállóság megtartása mellett, extrém UV-kitettség esetén is színtartó ereszcsatornát kapjunk, speciális bevonatra van szükség. A Lindab Elite-típusú kétoldali bevonat a legmagasabb szintű korrózióvédelmet garantálja, így tetszés szerint választhat a 10 elemű színskáláról, anélkül, hogy az eresz rongálódásától kellene tartania.