Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

LTF-115Háromrétegű páraáteresztő fólia 115-120g/m²

Az LTF 115 alátétfóliát szőtt technológiával készített két polipropilénszövet-réteg termikus kötésével készítik, a két réteg közé mikroporózus hártyát helyezve szellőző, de vízzáró fólia kialakítása céljából.
Teljes mértékben újra-felhasználható anyagból készül.
A fólia szürke felsőfelülettel és fehér alsóréteggel készül.
Az LTF 115 alkalmas a deszkázat nélküli magastető-szerkezetben, szabadon belógatott vagy közvetlenül a hőszigetelésre fektetett, könnyűsúlyú páraáteresztő alátétfólia céljára.
Az LTF 115 speciális kialakítása nagyon jó vízállóságot biztosít. A rendkívül nagy páraáteresztő képessége miatt a tetőszerkezet folyamatosan száraz és átszellőztetett állapotban van, bármilyenek legyenek is az időjárási viszonyok.
Az LTF 115 alátétfólia lehetővé teszi, hogy az épületszerkezetben lévő mindenfajta nedvesség kijusson az épületből és a tetőszerkezetből, miközben védettséget biztosít a külső eső és hó bejutásával szemben.
Az LTF 115 fólia nem rothad, ellenáll a penésznek és kártevőknek, megfelel az egészségügyi szabványoknak és előírásoknak.
Az LTF 115 fólia felhasználható függőleges falszerkezetekben
is a hőszigetelés külső síkján elhelyezett páraáteresztő rétegként, amely kívülről védelmet nyújt az esőtől, hótól, széltől, nedvességtől és porbehatolástól.

Tekercsméret: 1,5x50 m (75 m²)
Szín: szürke
Fajlagos tömeg: 120 g/m2
Sd érték: 0,02 m

IngatlanÉrték