Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Az épületek minősítési rendszerei

A Lindab egyik legfontosabb célkitűzése, hogy az általa kínált magas minőségű termékekkel komfortos életterek épülhessenek, amelyekben jó élni, dolgozni és szórakozni. Mi a Lindabnál úgy hisszük, hogy az épületek környezetvédelmi tanúsítása fontos tényező a 2030-as program 11-es céljának, a 'Fenntartható városok és közösségek' eléréséhez.

Az épületek fenntarthatósági tanúsítása azt jelenti, hogy önvizsgálattal vagy harmadik fél bevonásával ellenőrzik a környezetvédelmi erőfeszítéseket és az épület környezetvédelmi teljesítményét. Az épületek környezetvédelmi tanúsításának célja a teljes életciklusuk alatt tapasztalható környezeti hatások csökkentése. A tanúsítás elősegíti a felhasznált földterület, víz, energia, építőanyag és hasonló erőforrások csökkentését.

Tudjon meg többet a kiadványainkból, hogy a Lindab megoldásai hogyan segíthetik elő egy épület fenntarthatósági tanúsítását.

„Építsen légtömören – szellőztessen megfelelően" 

Tanúsítási rendszer

Az épületek környezetvédelmi teljesítményét számos különböző területen vizsgálják. Közéjük tartozik például az energiafelhasználás, a belső légállapot és az anyagválasztás. A Lindab több különböző területen segíthet pontokat szerezni. A mi termékeink választásával, valamint légtömör, energiahatékony rendszerek építésével magasabb pontszámok és besorolás érhetők el.

Acél - a fenntartható alapanyag

Az acélnak igen hosszú az élettartama. Továbbá egyike a világ legtöbbet újrahasznosított anyagainak. Az egyetlen igazi „bölcsőtől bölcsőig” újrahasznosított anyag. Más anyagoktól eltérően, az acélt mindig csak használják, soha nem fogyasztják.

Csökkentett ökolábnyom légtömör légcsatornarendszerekkel

​ A Lindab Safe és a Safe Click a világ első Eurovent minősítéssel rendelkező, a „D” légtömörségi osztálynak megfelelő légcsatorna rendszere. A légtömörség kulcsfontosságú tényezője az egészséges, komfortos és energiahatékony élettér kialakításának. A világon az első légcsatornarendszer, amely kielégíti a „D” légtömörségi osztály követelményeit.

Az épületek minősítései

Olvasson többet arról, hogy a Lindab megoldásai hogyan segíthetnek Önnek az épületek fenntarthatósági tanúsításában.

A Lindab egy pozitívan gondolkodó vállalat – Good thinking

A Lindab Safe és Safe Click a világ első Eurovent minősítéssel rendelkező, a "D" légtömörségi osztálynak megfelelő légcsatorna rendszer. A légtömörség kulcsfontosságú tényezője az egészséges, komfortos és energiahatékony élettér kialakításának.
A világon az első légcsatornarendszer, amely kielégíti a "D" légtömörségi osztály követelményeit.