Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

L-SRP-25-MSRP Click előkorcolt tetőprofil

A Lindab SRP Click-M tetőfedés ötlete a hagyományos állókorcos tetőfedésből származik, ötvözi a hagyományos Lindab síklemezek előnyös tulajdonságait az innovatív, szereléskönnyítő, modern technológiával.
Az SRP Click-M legnagyobb újdonsága, hogy az acél síklemez alapanyagból görgősoron előregyártott profilokat egyszerűen, mindenféle speciális segédeszköz és szerszám használata nélkül össze lehet pattintani, „Clickkelni”. Professzionális tetőfedés gyors, gazdaságos kivitelezéssel, hosszú élettartammal és esztétikus megjelenéssel.

A Lindab SRP síklemezes fémtetők formailag és színvilágban jól illenek modern, minimalista stílusú épületekhez, de hagyományos nyeregtetőkre és kontyolt tetőkre is tökéletes, különleges megoldást kínálnak.
Lindab Classic, Classic-matt bevonati osztályú anyagai közül lehet választani, egyedi igényeknek megfelelően. Az új bevonatok a különböző és egyre kiszámíthatatlanabb környezeti-időjárási hatásokkal, valamint az erősödő UV sugárzással szemben még ellenállóbbá és tartósabbá teszik a termékeket.

Tulajdonságok:

Anyag: horganyzott acél
Bevonati rendszer: Classic, Classic matt
Gyártási hossz: 800-8000mm (FONTOS!A gyártási hossz tartalmazza a 25 mm-es korc-visszavágást, de visszavágás nélkül is rendelhető! )
Fedőszélesség: 503mm
Lemezvastagság: 0,5mm
Profilmagasság: 25mm
Tömeg: 0,8 kg/m2
Minimális tetőhajlásszög: 7 és 14°között korlátozásokkal, 14° felett bármilyen síktetőre javasolt

IngatlanÉrték