Fő tartalomhoz
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Belépés

Kör mérőkeresztFRU

Az FRU mérőkereszttel felszerelt mérőegység, amelyet kör légcsatornákban a térfogatáram mérésére használnak. Az FRU Belimo VRD3-vel van felszerelve, amely a térfogatárammal arányos kimeneti jelet biztosít.

A VRU egy FRU mérőegységből és egy DCT típusú szabályozóból áll. A VRU-t a kör alakú légcsatornák térfogatáramának szabályozására használják, a térfogatáram fokozatos szabályozásával, pl. kapcsoló vagy óra segítségével, vagy változó térfogatáram szabályozására, ahol a légszállítás a meghatározott minimális és maximális határ között változik. Az aktuális térfogatáramot a vezérlőjellel határozzák meg, ami például a Regula Combitól, az épületfelügyeleti rendszertől vagy más FRU/VRU-tól érkezik.
A VRU-0 egy manuálisan beállítható szabályozóból (Belimo VRD2) és egy motorból áll. A VRU-2 egy egységen belül egy szabályozóval és egy motorral van felszerelve (Belimo L/NMV-D3-MP-F), amely programozható és MP-busszal rendelkezik. A VRU-3 egy manuálisan beállítható szabályozóból (Belimo VRD3) és egy rugós működtetésű motorból áll. A mérő egységekkel kapcsolatos bővebb dokumentáció beszerezhető a Lindabtól.

IngatlanÉrték