Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge
  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

Szegélyek és kiegészítők

Egy rendszer csak a jól megválasztott és a megfelelően alkalmazott kiegészítőkkel lehet komplett, ezért a Lindab a saját gyártású termékeihez gyárt és kínál különböző kiegészítőket, tartozékokat. Úgy mint kötőelemek, bádogos szegélyek,
tetőfóliák, szigetelések, tömítőprofilok és tetőszellőző elemek. A Lindab Kft. nagy hangsúlyt fordít arra, hogy a kínált tartozékok az alkalmazott termékekkel azonos, kiváló minőségben kerüljenek a piacra.
A Lindab tető- és falszegélyek teljes körű választéka - gerinc- és ereszszegélyektől az ablakszegélyeken keresztül a vápacsatornákig – azt jelenti, hogy a végeredmény egyszerre lesz funkcionális és vonzó.
A könnyen szerelhető profilok bevonatos, kopásálló fémlemezből készülnek széles színválasztékban, standard és egyedi méretekben.

Felhívjuk tisztelt vevőink figyelmét, hogy az acél alapanyagú horganyzott és bevonatolt szegélyelemek nem alkalmasak teraszok burkolólapja alá vízcseppentőként - vagy egyéb más felhasználási formában - beépítésre. Tapasztalataink alapján a ragasztóanyagok erős lúgos kémiai hatása, korrozív környezetet hoz létre, és a beépítés módja megakadályozza a lemez felületének levegővel érintkezését ami az acél alapanyag rozsdásodását okozhatja.

Ez a fajta felhasználás az ÉMSZ „Bádogos munkák tervezési és kivitelezési szabályai” kiadvánnyal összhangban, nem javasolt a Lindab Kft. részéről és az ebből adódó meghibásodást nem tudjuk reklamáció keretén belül garanciális hibaként elfogadni.

Főbb kiegészítő termékek:

·      Típus szegélyek - cseréplezáró, oromdeszka-szegély, vápalemez, gerinclemez. saroklemez, párkánylemezek
Kérjük tekintse át az árlistánkat, amely tartalmazza a szegélyek rajzát, pontos méreteit és az árakat. Kérje Rainline Expert munkatársunk vagy bádogos kivitelezője segítségét!

·      Tömítőprofilok, alátétfóliák

·      Műanyag- és egyéb tetőkiegészítők (átvezető elemek, szellőző elemek, antenna átvezető, napkollektor átvezető)

·      Tetőkibúvó, tetőtéri ablak

·      Csavarok, kötőelemek

Tekintse meg termékkínálatunkat!