Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Modern és energiatakarékos csarnok épült Szombathelyen!

Az impozáns csarnok tetőburkolásához 4000, illetve falburkolásához 2760 négyzetméter Lindab PIR szendvicspanelt használtak fel a kivitelező szakemberek. Ezek a panelek nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkeznek, így hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez a téli és a nyári időszakban egyaránt. Az energiahatékonyság fontos szempont minden épület tervezése és megvalósítása esetén, így beruházások esetén érdemes figyelembe venni a beépítendő anyagokat ebből a szempontból is.

 

A tetők szelemenrendszere is a Lindab biatorbágyi telephelyén készült, kiváló svédacél alapanyagból. A projekt során több mint 4710 folyóméter hosszan biztosítottuk a megfelelő gerendákat a csarnok vázszerkezetéhez.

A megfelelő vízelvezetést a fehér színű Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer biztosítja. A Lindab ereszcsatorna kiváló választás kisebb családiházak és nagyobb épületek, így csarnokok kivitelezése során, ugyanis masszívan ellenáll a környezeti hatásnak téli és nyári időszakban egyaránt.

Az építéshez szükséges alapanyagokon túl...

A Lindab Kft. szakértő partnerei az építészeti dokumentáció és egyeztetett szerkezeti kialakítások alapján végzik el a vázszerkezet tervezését, beleértve az engedélyes statikai dokumentációt, az alapozás tervezéséhez szükséges reakció terheket, az alapszerelvény elhelyezési tervét, a lehorgonyzó szelvények rajzait, a jóváhagyási tartószerkezeti terveket, valamint a kiviteli szintű vázszerkezeti terveket és a csomópontok CAD-rajzait.

A komplett csarnok megrendelése esetén az említett munkarészeket az ár már magában foglalja, biztosítva ezzel a teljes körű szolgáltatást ügyfelek részére. A Lindab Kft. elkötelezett a minőségi tervezés mellett, és szakértelmével hozzájárul ahhoz, hogy a csarnokok magas színvonalon épüljenek fel, megfelelve a legkorszerűbb tervezési és biztonsági követelményeknek.

 

Segítünk megtervezni a tökéletes csarnokot, legyen szó ipari, mezőgazdasági vagy sport létesítményről! Lépjen  kapcsolatba szakértő kollégáinkkal: