Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Nem vándorol a vándorkupa!

Az idei évben ismét a Gemenc Bau Kft. lett a Lindab arany fokozatú partnere, és nyerte el a Lindab Vándorkupát, amit Bereczky Gábor üzletágvezető és Kelemen Kornél kereskedelmi vezető személyesen adott át a Gemenc Bau Kft. ügyvezetőinek, Csermák Tamarának és Werner Miklósnak.

„Bár a 2022-es év rendkívül sok kihívást tartogatott számunkra és sok területet, köztük az építőipart sem kímélte, ennek ellenére büszkén kijelenthetem, hogy az elmúlt évben kiélezett verseny volt az első helyért, és a tavalyi évben bevezetett Vándorkupáért! Gratulálunk minden partnerünknek a szép eredményekhez, a Gemenc Bau Kft.-nek pedig a fantasztikus győzelemhez. „ - nyilatkozta Bereczky Gábor, a Lindab Profil üzletágvezetője.

2022-ben az építőipart ért kihívások ellenére a partnereink nagyon szép eredményeket értek el a kitűzött célok tekintetében. Az év közbeni kemény munka és a közös szakmai együttműködés meghozta gyümölcsét, ugyanis a terven felüli értékesítést több partnernek sikerült elérni, illetve szinte mindenki tudott fejlődni. Idén a hazai és nemzetközi piaci trendekhez igazodó fejlesztéseinknek köszönhetően, több újdonsággal bővítjük a portfóliónk, amivel további támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek a ’Lindab minőség’ fenntartásában és a változó vásárlói igények kiszolgálásában, ami szintén segítségül lesz majd az idei tervek megvalósításában.

A 2022-es év további díjazottjai:

Ezüst fokozatú plakettet és díszoklevelet kapott az Fémszerkezet Kft.

Bronz fokozatú plakettet és díszoklevelet kapott az Anrofém Kft.

A 2022-es év legdinamikusabban fejlődő partnere pedig a Bavas Bau Kft. lett!

Gratulálunk minden partnerünknek a szép teljesítményhez!

Sok sikert kívánunk a 2023-as évre a célok eléréséhez!