Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Prémium tiszta levegős megoldások a Lindabtól

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy egyre fontosabbá válik a kompromisszum nélküli tiszta levegő, valamint fejlett szűrési megoldások biztosítása a magas kockázatú létesítmények számára. A Lindabnál büszkék vagyunk arra, hogy csúcsminőségű levegőszűrést és széles körű szaktudást tudunk kínálni az ügyfeleinknek. Cégünk kínálatában megtalálhatóak a légcsatorna-szűrőegységek, a mennyezeti és fali nagyhatékonyságú berendezések, valamint a szűrőrácsok, szálasanyagleválasztók és lamináris befúvó mennyezetek is. Ezáltal szorosabban tudunk együttműködni az orvosi, a gyógyszeripari és más iparágak jól ismert ügyfeleivel. Az elmúlt évtizedek során bebizonyítottuk, hogy megbízható megoldásokat tudunk nyújtani az egyedi tisztaterekhez, amelyeket a kutatási és fejlesztési központunk laboratóriumaiban is teszteltünk és ellenőriztünk.

Nagy teljesítmény minden szűrési fokozatban

Széles  termékpalettánk professzionális levegőszűrést biztosít az 50%-os durva szemcsés szűrési osztálytól kezdve egészen a HEPA és ULPA szűrésig. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük, és ehhez a különféle iparágak és egészségügyi létesítmények egyedi megoldásaival szerzett gazdag tapasztalatainkra, valamint ügyfeleink visszajelzéseire támaszkodunk. A gyártás során semmiféle kompromisszumot nem kötünk, kizárólag neves európai gyártók anyagait és alkatrészeit használjuk.

Biztonságos szűrőcsere és integrált szkenneléses teszt

Számunkra a legfontosabb, hogy biztonságos és felhasználóbarát megoldást nyújtsunk. A kihúzható táskás szűrőcserével biztonságosan, egyszerűen és megbízhatóan távolíthatóak el a szennyezett részecskeszűrők. Ez nagyon praktikus megoldás olyan esetekben is, amikor a karbantartást csak a helyiség irányából lehet elvégezni, a munkafolyamat minimális megszakításával. Az integrált szkenneléses teszt és a mérési kiegészítők megkönnyítik a szűrőközegek nyomásveszteségének és szennyezettségének szabályozását.

Innovatív végponti szűrés

A nagy hatásfokú mennyezeti egységekhez szabványosított burkolatokat fejlesztettünk ki, melyekben a szűrő beszereléséhez állítható a magasság. Különböző típusú anemosztátok és tömítések (folyékony zselé vagy félkör alakú habszivacs), valamint többféle csatlakoztatási lehetőség is elérhető. Az ügyfeleinktől kapott visszajelzések segítségével optimalizáltuk a burkolat kialakítását, hogy a beszerelés, a karbantartás és a szűrőcsere során könnyebben hozzáférhető legyen. Az elmozdítható légcsatorna-csatlakozásnak köszönhetően a berendezés telepítése a helyiség irányából is egyszerűen elvégezhető.

Moduláris kialakítás az egyszerűbb telepítés érdekében


Szabványosítottuk és egyszerűsítettük a műtőkben használatos lamináris befúvó mennyezetek burkolatát, ezzel megkönnyítve a telepítést és a karbantartást. A moduláris kialakításnak köszönhetően nagyobb méretű mennyezeteket és speciális projektmegoldásokat is létre tudunk hozni. A lamináris mennyezetek perforált vagy textil frontlappal kaphatóak, valamint teljesen rozsdamentes acélból is készülhetnek.

Tanúsított minőség a legjobb levegő-tisztaságért

A Lindab saját higiénikus légkezelő berendezései megfelelnek a tisztaterekre és a kórházakra vonatkozó összes követelménynek, és a DIN 1946-4 és a VDI 6022-1 szabványok szerint vannak tesztelve. Minden alkotóelem korrózióálló, és a karbantartás és tisztítás során könnyen hozzáférhetőek. A kiváló burkolat tulajdonságait, valamint az L1 szivárgási osztályt valódi berendezéseken tesztelték, és az Eurovent is jóváhagyta.

Alkatrészek teljes választéka

A Lindab kínálatában az optimálisan tervezett szellőző rendszerek teljes alkatrészválasztéka elérhető, az Eurovent által tanúsított légcsatornáktól kezdve, a levegőelosztó és szabályozó elemeken, a tűz- és füstvédelemtől, a szellőztetésen és fűtésen keresztül, a hűtésig.