Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Trapézlemezek

Lindab Coverline Tetőprofilok - Trapézlemezek, Sinuszlemez

​A Lindab Coverline termékcsalád profilozott lemeztermékeket, hozzá tartozó kiegészítőket, és ezek alkalmazására kifejlesztett burkolati rendszereket foglal magába.
Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és oldalfalburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.

A Trapézlemezekből a tetőprofilokat is nagyon széles méretválasztékban kínáljuk a 20-as profilmagasságtól (LTP20) egészen az 60-esig (LTP60).  Ezenkívül még számos burkolati megoldást tudunk nyújtani, tekintse meg az alábbiakban részleteiben is. 

A fenti termékek, profilok mindegyike többrétegű, környezetbarát bevonatrendszerrel van ellátva és változatos színekben rendelhető. Ezek a burkolati rendszerek felhasználhatóak a hipermarketektől és ipartelepektől kezdve a logisztikai, mezőgazdasági raktárokon és a kereskedelmi, vendéglátóipari csarnokokon át a lakossági építményekig bármihez.

Termék szűrése

Rendezés

Mutatni:

Nem található cikk ehhez a szűrőhöz