Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

TopAirTopAir moduláris légkezelő

A TopAir moduláris légkezelőink központi szellőztetéshez készültek, minden alapfunkciót tartalmazhatnak: fűtés, hűtés, szűrés, nedvesítés, szárítás, hővisszanyerés és regenerálás. A teljes légszállítási tartományban (1000 m3/h-tól 100.000 m3/h) kiváló hő- és hangszigeteléssel, masszív váz-szerkezettel és panelekkel, valamint egyedileg kiválasztható funkcionális elemekkel rendelkeznek.
A TopAir Plus modell a TopAir modellel azonos légszállítási tartományban érhető el. Hőhidak (TB2 osztály) és hőátbocsátás (T2 osztály) szempontjából azonban még jobb kivitelű, EN 1886 alapján.
A kiemelkedő rugalmasság, ami a hővisszanyerő rendszerek széles választékának köszönhető, valamint a változtatható moduláris konstrukció és a számos összeépítési lehetőség bármilyen egyedi projektre megoldást nyújt. Kiegészítő antikorróziós porszórt bevonat vagy rozsdamentes anyag használata hosszabb élettartamot biztosít. A légkezelők elláthatók szabályozó rendszerrel teljes automata működéshez, akár gyári beépítéssel vagy helyszínen szerelve.

Az egységek rendelhetők beltéri vagy kültéri telepítésre. Az alapkivitel alkalmas lakossági szellőztetésre, köz-, illetve irodaépületek szellőztetésére, de elérhetők speciális változatok, úgy mint higiénikus vagy uszodai légkezelők, robbanásbiztos kivitelek és különböző ipari alkalmazások is.
A higiénikus kivitelű légkezelőket kórházakban, az élelmiszer- és gyógyszeriparban, valamint egyéb tisztatér követelményeknél alkalmazzák.

IngatlanÉrték