Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

HFBetétkúpos kifúvófej

Kifúvófej, tető felett, egyaránt alkalmas ipari és komfort szellőztetésre is. A levegőt függőleges irányba fújja ki. Ez megakadályozza az elhasznált és a friss levegő keveredését a fej környezetében. A kifúvás olyan hatékony, hogy friss levegő beszívás elhelyezhető a fej közvetlen közelében, egyéb óvintézkedés nélkül.

FIGYELEM! Amikor a ventilátor nem üzemel, mindig fennáll a szállingózó hó illetve nedvesség légcsatornába jutásának veszélye. Bizonyos esetekben a kondenzáció is okozhat problémát.

A fej standard kivitelben horganyzott acélból készül, de elérhető más anyagokból is, úgy mint 1.4301 rozsdamentes acél, 1.4404 saválló rozsdamentes acél és festett kivitel különböző színekben, külön rendelésre. A nyitott része hálóval rendelkezik, belül tölcsér található az esővíz és hó összegyűjtésére, melyet egy gégecső segítségével kivezet. A gégecső -45 és +65 °C között hőálló.

A védőháló sérülésének elkerülésére szállításkor védőelemet alkalmaznak. Ezt üzemelés előtt el kell távolítani.

A fejet három elforgatható emelő és rögzítő hurokkal szállítjuk. Egy hurok terhelése maximum 1500 N lehet.

A fej karimás végződéssel van ellátva, tartalmaz egy ellenkarimát is. Vegye figyelembe, hogy más termékeknek más típusú karimái lehetnek, és előfordulhat, hogy nem illeszkednek. Mindig megfelelően adja meg a karima jellemzőket, ha a fejnek eltérő karimához kell illeszkednie.

IngatlanÉrték