Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Professor XPAktív klímagerenda

A Lindab nagy teljesítményű Professor XP típusú klímagerendája nagy kivitelezési szabadságot biztosít az alacsony, mindössze 120 mm-es beépítési magassága miatt. Elérhető 1,2 m-től 3,6 m-es hosszúságig.

A Professor XP előre beállított divergáló fúvókákkal felszerelt, ezért huzatmentes belső környezetet biztosít. A Professor XP alkalmazható hűtésre, fűtésre és szellőztetésre.

A Professor XP-be építhető Regula Secura aktív kondenzációvédelem, Regula csatlakozó kártya, rendelhető beépített szelepekkel és mozgató motorokkal, beépített világítással és elszívó légszeleppel, stb. A termék sok lehetőséget és nagy rugalmasságot kínál.

A Professor XP 2 és 4 csöves víz csatlakozással is elérhető és függeszthető (F-; 120 mm) vagy álmennyezetbe integrálható (l-; 144 mm): cellás és nyitott irodákba, tárgyalótermekbe, előterekbe, iskolába, óvodákba, bankokba, stb.

A Lindab új, nagy teljesítményű hőcserélő koncepciója, amely mostantól a Professor XP-be integrált, 11 különböző hőcserélő típust kínál a Professor XP-hez, mind 2 mind 4 csöves változatban.
A Lindab klímagerendái Eurovent tanusítvánnyal rendelkeznek és az EN-15116 szerint tesztelték.
A Professor XP elérhető alapkivitelben, RAL9003 és RAL9010 fehér színben. További RAL színek kérésre elérhetőek.

  • Alacsony beépítési magasság – csak 120mm
  • hőcserélő típusok – mindig optimalizált energia felhasználás,
  • legyező alakú áramlási kép - alacsony huzat,
  • magas higiénia - könnyen tisztítható,
  • kiegészíthető világítással, elszívással, stb…,
  • Eurovent minősített.
IngatlanÉrték