Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

BSLUKör könyök hangcsillapító

A BSLU egy kör könyök hangcsillapító

Légtechnikai szerelés során gyakori probléma a hely hiánya, ezért gyakran nehéz megfelelő légcsatorna szakaszt találni egyenes hangcsillapító beépítésére. Ez a probléma kiküszöbölhető könyök hangcsillapító alkalmazásával. Azonos hossz esetén többségében jobb csillapítást biztosít, mint az egyenes hangcsillapító. Különösen magas frekvenciákon jobb a csillapítás (4 és 8 kHz).

Névleges szigetelés vatsagság 50 vagy 100 mm.

A hangcsillapító anyag ásványgyapot. A BSLU erős külső spirálkorcolt légcsatornából és egy belső perforált légcsatornából készül, hogy ellenálljon a mechanikus tisztításnak, ugyanakkor ne befolyásolja a csillapítást. A légcsatornák közötti rész ásványgyapottal van kitöltve, illetve belső cső és a hangcsillapító anyag között szövet található, amely megakadályozza a szigetelésből származó szálak bejutását a légcsatorna rendszerbe. A hangcsillapító tisztítható forgó nejlon kefével, porszívóval és nedves ruhával.

ISO 7235 szabvány szerint tesztelve.

Speciális anyagok és méretek esetén lépjen kapcsolatba a
Lindabbal.

A hangcsillapító méretezéséhez használható a LindQST kiválasztónk, mellyel a hossz és méret optimalizálható a legjobb teljesítmény érdekében.

IngatlanÉrték