Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Kivitelezői, szerelői oktatások

A Lindab Kft. szeretne hozzájárulni partnerei munkájának sikeréhez és szakmai fejlődéséhez, ezért folyamatosan szervezünk szakmai képzéseket.Az oktatások a Lindab Kft. biatorbágyi telephelyén, 9-16 óra között kerülnek megrendezésre.

 1.  ÁLTALÁNOS FEDÉSI KIVITELEZŐI OKTATÁS (1 nap)A kivitelezői gyakorlati tanfolyamon rövid elméleti ismertetés után részletes szerelési bemutatót tartunk, egy tartalmas napot kitöltve.
Az elméleti előadások között szerepel termék- és rendszerismertetés, szerelési szempontok, előforduló érdekes és tanulságos esettanulmányok konkrét megvalósult munkákról és építési hibákról.

Az általános fedési (trapézlemez, cserepeslemez, szegélyezések, ereszcsatorna) gyakorlati bemutatót a fémlemezfedési technológiában és a Lindab termékeinek és rendszereinek beépítésében nagy tapasztalattal rendelkező szakember irányítja.

A résztvevők a Lindab-specifikus gyakorlati fogásokat a gyakorlati tantermünkben felépített mintaszerkezeteken életszerűen szerelve sajátíthatják el.

  2. SBS KIVITELEZŐI OKTATÁS (2 nap)Az SBS könnyűszerkezetes csarnokrendszer kivitelezői oktatás egy egész napos elméleti ismertetésből, majd egy részletes, egynapos gyakorlati oktatásból áll.
Az elméleti előadások között általános termék- és rendszerismertetés, acél szerkezetű csarnokok, SBS, SBS Maxi szerelési szempontjai, referenciák bemutatása szerepel.

 

A gyakorlati oktatás alatt az SBS csomópontok, az ereszcsatorna, a burkolatok, a szegélyezések, és az ipari kapuk szerelése kerül bemutatásra. A résztvevők a Lindab-specifikus gyakorlati fogásokat a gyakorlati a tantermünkben felépített mintaszerkezeteken életszerűen szerelve sajátíthatják el.

3. SRP, PLX KORCOLT ÉS NAGYTÁBLÁS FEDÉSI OKTATÁS (3 nap)A háromnapos fedési kivitelezői gyakorlati tanfolyam egy egész napos elméleti ismertetésből, majd részletes, kétnapos gyakorlati oktatásból áll.
Az elméleti előadások között termék- és rendszerismertetés, a csarnoképítésben és burkolásban előforduló érdekes és tanulságos esettanulmányok konkrét megvalósult munkákról és építési hibákról.

A gyakorlati oktatást az általános fémlemezfedési technológiában és a Lindab termékeinek és rendszereinek beépítésében nagy tapasztalattal rendelkező szakember irányítja.

A szükséges bádogos alapismeretekkel rendelkező résztvevők úgy a korcolt, mint a nagytáblás fedéseknél alkalmazott Lindab-specifikus gyakorlati fogásokat a gyakorlati tantermünkben felépített mintaszerkezeteken életszerűen szerelve sajátíthatják el.

Amennyiben szeretne részletesen tájékozódni az egyes oktatások tartalmáról,  hívja a +36 23 531 300-es számot. 

Aktuális szakmai képzésre jelentkezés

e-mail: lindabkft@lindab.com

fax:+36-23-310-703