Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Megpihen a Lindab Vándorkupa

 

A 2023-as év is sok kihívást rejtegetett az építőipar számára. Ennek ellenére nagyon szép eredményeket értek el a kitűzött célok tekintetében partnereink. A szakmai sikerek mindig a megbízható partnerkapcsolatokon alapulnak, nem volt ez másképp a tavalyi évben sem. Az év közbeni kemény munka és a közös szakmai együttműködés meghozta gyümölcsét, ugyanis a terven felüli értékesítést több partnernek sikerült elérni, továbbá szinte mindenki tudott fejlődni, ami úgy véljük a nehéz év ellenére nagyon szép eredmény.

Háromszori győzelem után, 2023-ban végérvényesen a Gemenc Bau Kft. nyerte el a Lindab Vándorkupát, amit Sulyok András Country Manager és Kelemen Kornél Kereskedelmi vezető személyesen adott át a Gemenc Bau Kft. ügyvezetőinek, Csermák Tamarának és Werner Miklósnak.

 

„A 2023-es év sok nehézséget tartogatott mind a gyártók, mind pedig a kivitelezők számára. Mégis büszkén mondhatom, hogy a Lindab Vándorkupa ismét megmozgatta partnereinket és kiélezett verseny tanúi lehettünk! Gratulálunk minden partnerünknek az elért eredményekhez, a Gemenc Bau Kft.-nek pedig az ismételt győzelemhez!  - emelte ki Kelemen Kornél, a Lindab Profil üzletág kereskedelmi vezetője.

 

 

A 2023-es év további díjazottjai:

  • Ezüst fokozatú díszoklevelet kapott a Szoviker Kft.
  • Bronz fokozatú díszoklevelet kapott az Fémszerkezet Ép. és Sz. Zrt.
  • A 2023-as év legküzdőbb Partnere Anrofém Kft.

Gratulálunk minden partnerünknek és sok sikert kívánunk a 2024-as évre a célok eléréséhez!

Lindab Kft.