Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Tájékoztatás

Az ukrán-orosz háború olyan borzalmakat hozott a szomszédos országban, amely már idáig is óriási veszteségeket okozott az ott élő emberek életében és a gazdaság működésében egyaránt. Ezek további hatásai ma még beláthatatlanok.

​Ilyen rendkívüli helyzetben a Lindab Kft vezetősége fontosnak gondolja, hogy minden partnerünk megfelelő tájékoztatást kapjon arról, miként érinti ez a háború a Társaságunkat.

További zavartalan működésünk érdekében a Lindab Kft haladéktalanul megkezdte a felmerülő kockázatok teljeskörű elemzését és értékelését. Ez alapján lépéseket tettünk és teszünk rövid és középtávon is a kockázatok és veszélyek csökkentése érdekében.

Fontos kiemelni, hogy a Lindab Kft kiemelkedően stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Nincsenek ukrán, illetve orosz piacra irányuló értékesítéseink, nincs ebben a régióban lévő vevőknél kintlévőségünk és beszállítóink sincsenek onnan. A Lindab Kft nem vezetett számlát a Sberbanknál, így ebből sem származott veszteségünk.

Vevőink magas színvonalon történő kiszolgálása és folyamatos működésünk fenntartása továbbra is az elsődleges célunk. Ehhez az anyag- és energiaellátásunk is zökkenőmentes.

A kialakult háborús helyzet ellenére a Lindab Kft működése folyamatos és teljesen stabil, a munkánkat az eddigiek szerint tudjuk folytatni.

Partnereink továbbra is számíthatnak a Lindabra és a jövőben is mindent megteszünk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel és szaktudásunkkal segítsük az építőiparban dolgozókat.

 

Üdvözlettel:

Andrei Sulyok

ügyvezető, country manager