Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Először talált gazdára a Lindab Vándorkupa

Az elmúlt héten a Lindab Kft. Profil üzletágának képviseletében Bereczky Gábor üzletágvezető és Kelemen Kornél kereskedelmi vezető személyesen adták át a Lindab Vándorkupát a Gemenc Bau kft. ügyvezetőinek, Csermák Tamarának és Werner Miklósnak.
A kupát az idei évtől indította útjára a Lindab, amit ezután minden évben az előző év legmagasabb vásárlási forgalmát lebonyolító Lindab partnere fog megkapni.

„Szoros volt a verseny a partnerek között. A képzeletbeli dobogó legtetejére a 2021-es év eredménye alapján a Gemenc Bau Kft.-nek sikerült felállni.  Gratulálunk nektek, hogy a hosszú évek óta tartó kiválóan működő üzleti kapcsolatot most egy szép kupával is tudjuk jutalmazni.”  - nyilatkozta Bereczky Gábor, a Lindab Profil üzletágvezetője.

Várhatóan a 2022-es év is hasonlóan kiélezett versenyt fog hozni, hisz már most sok megrendelést kaptunk a partnereinktől. A központi alapanyagellátásunknak köszönhetően a megnövekedett igényeket folyamatosan ki tudjuk szolgálni vevőink részére.

A Vándorkupa mellett átadásra került az első helyezettnek járó arany fokozatú díszoklevél és a Lindab plakett is, melyet a Gemenc Bau a 2021-es évet követően 2022-ben is megkapott. Ezt Kelemen Kornél kereskedelmi vezető adta át Csermák Tamara ügyvezetőnek.

A 2021-es évben további szép eredményt elérő partnereink:

Ezüst fokozatú díszoklevelet kapott az Anrofém Kft.

Bronz fokozatú díszoklevelet kapott az Eger kas Kft.

A 2021-es év legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó partnere pedig a Patina Építő Zrt. lett, akiknek ezúton is gratulálunk a szép teljesítményhez!

A 2022-es évben is hasonló sikereket kívánunk minden partnerünknek!

 

Lindab Kft.