Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Rainline ereszcsatornák

Rainline szögletes ereszcsatorna rendszer!

Az új vonalvezetésű szögletes ereszcsatorna rendszer ugyanúgy mint a kerek csatornarendszerünk is, 12 Elite színben és Magestic bevonattal kapható. Modern dizájnú, minimalista épületek közkedvelt építészeti eleme, melyek szögletes világához kiválóan illeszkedik a Lindab szögletes csatornája.

Rainline Új csatorna színek!

A Lindab Rainline csatornák színválasztéka két új színnel bővült. Az Antracitmetál matt és a Grafitszürke árnyalatok már elérhetők!

Megváltozott a trend az elmúlt évek alatt. A korábbi vidám színek helyett mint például a piros és a zöld, a sötét és szürke árnyalatai kerültek előtérbe.
A divatot követve, büszkén mutatjuk be két új színünket;
Grafitszürke és Antracit matt – mindkettő a szürke egy-egy árnyalata. Az egyik kicsit sötétebb és fényes, a másik világosabb és matt – de a trend egyértelmű és a Lindab utat mutat.
A Grafitszürke annak ellenére, hogy sötét, egy szép, puha szín. Kombinálva akár egy világos akár egy grafitszürke tetővel elegáns megjelenést biztosít az épületnek.

Az Antracit matt az első matt szín a Rainline választékában. Kiválasztottuk a népszerű antracit metál színt és megalkottuk ennek testvérét.

Kombinálható feketével, fehérrel, akár pirossal is, mindegyikhez illik.
A két új szín mostantól elérhető a Lindab választékában!

  • 035 Grafitszürke RAL 7016
  • 044M Matt Antracit metal RAL 7037