Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge
  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null

SRP Click előkorcolt síklemezes tető

A Lindab SRP click tetőprofil a hagyományos PLX helyszínen korcolható „lágy” acél síklemez mellett egy újabb síklemez tetőfedő termék. Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. Az egyszerűbb tetőformák, kevés áttöréssel rendelkező sík tetőfelületek esetén rendkívül gazdaságos tetőfedés.
Az SRP tetőprofillal készülő tetőszerkezet vízzáróságát megfelelő alátéthéjazattal és javasolt tetőhajlásszögek betartásával kell biztosítani.  

A színoldalon 2 féle bevonat (Lindab Classic és Classic matt) és 16 különböző szín választható. A hőtágulás miatt szükségszerűen bekövetkező mozgásokat az SPR Click ovális rögzítő nyílásai biztosítják. A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú épületekhez.

Általánosságban legalább 14 fokos hajlásszögű tetőn, szerkezeti megszorításokkal akár 7 fokos tetőfedéshez is alkalmazható.

SRP Click termékünket egyféle profil magassággal és négy féle profil megjelenéssel gyártjuk a fogyasztói igények széleskörű kielégítése érdekében.

  • Profilmagasság: 25 mm 

Profil megjelenés: normál, design (Dn), Struktúrált designs

  • Normál SRP Click
  • Struktúrált SRP Click (M-W mintázat)
  • Design SRP Click

Az SRP Click Design előkorcolt síklemezes tetőprofil annyiban tér el a normál SRP profiltól, hogy a két korc között rendelkezik két kisebb profilozott résszel, ami a teljesen sík tetőfelületnek ad egy kis egyedi, különleges geometrikus megjelenést. A struktúrált mintázat hullámos és mini bordázott megjelenést biztosít az SRP Click terméknek!

Tekintse meg termékkínálatunkat!