Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge
  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null

Rainline® Elite és Magestic ereszcsatorna rendszerek

A Lindab Rainline® ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővízelvezető rendszer. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és az Elite műanyag színbevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad.

A Magestic bevonati rendszer egy továbbfejlesztett magnézium- és cikbevonattal ellátott, natúr megelenésű acél esővíz-elvezető rendszer. 
A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka, a Magestic patinás megjelenése lehetővé teszi a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását.

Az ereszcsatorna-rendszer komplett rendszer (eresz, lefolyó és fittingek), így feleslegessé válik a helyszíni alakítás és gyorsabb a kivitelezés. A Lindab ereszcsatorna-rendszer elemei pattintós kapcsolatokkal építhetőek össze, mindenféle speciális szerszám mellőzésével, ezáltal jelentősen csökkentve a kivitelezési időt. Átgondolt tartozék-rendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni.


A Lindab csatorna színei – 10 különböző színben és natúr megjelenésben – jól összepárosíthatóak a házak, épületek színvilágával. A színválasztásnál igazodhatunk a homlokzat vagy a tetôburkolat színéhez. Ízlés kérdése, hogy azonos megjelenés mellett döntünk, vagy karakteresen elütő, hangsúlyos színt választunk. Sőt egy csarnok vagy egy épület rendszerén belül is lehet eltérô színeket választani.

Kattints ide: Lindab ereszcsatorna rendszerek elérhető színei

Garancia

A rendszer minden egyes elemére Elite bevonat esetén 30 év, míg a Magestic bevonatnál 10 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezésés, karbantartás mellett.

 

A Lindab Rainline Expressz körfuvarjaink, a Lindab Rainline Expert szakértőink támogatják a Lindab szakemberek mindennapi kivitelezési munkáját a hosszú élettartam és tetszetős megjelenés érdekében.

Svédacél alapanyag

A termékünk alapanyaga tűzihorganyzott acél Lindab Elite színes bevonati rendszerrel vagy Lindab Magestic natúr magnézium- és cikbevonattal van ellátva. A kétoldali szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően a horganyzott acélra kerül fel, nem festett termék. Ez a bevonat tökéletes megoldás a különböző környezeti körülményekben, időjárási viszonyokban, a színtartóssága kiváló és ellenáll az UV sugárzásnak.

Rainline Centerek

A Lindab Rainline Centerek az ország számos pontján működő Lindab raktárak Lindab márkakereskedőknél.  A Lindab Centerek nagy és széles méret- és színválasztékú Lindab Rainline készletet jelentenek, ezáltal azonnali kiszolgálást biztosítva a szerelő partnereknek és a végső fogyasztóknak.

Az országban különböző régióban a legkedveltebb szín és méret igények szerint töltjük fel a készleteket, így biztos lehet benne, hogy az Önhöz legközelebbi Lindab Rainline Centerben azonnal megkapja épülő vagy felújításra tervezett épülete svéd acél Lindab csatornáját.