Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Változtassa tetőjét fenntartható tetőmegoldássá a SolarRoof segítségével

Az új Lindab SolarRoof a Lindab minőségi terméke, amely lenyűgöző teljesítményű, diszkrét napelemmel van felszerelve. A SolarRoof, acélból készült tetőlemez és az arra rögzített új típusú integrált napelem ötvözete.

 

 

A tető, amely új mércét állít

felfentarthatóság és hatékonyság területén!

 A Lindab SolarRoof a svéd gyártmányú, skandináv stílusú fémlemez tetőinket kombinálja diszkrét és hatékony napelemekkel. Az eredmény egy új kialakítás, ahol nem kell kompromisszumot kötnie a hatékonyság és a design között.

Könnyű összeszerelés

Könnyű összeszerelni: Az integrált napelemes profilok gyorsan és könnyedén összeilleszthetőek, ezáltal egyszerűsödik az építés. Ez azt jelenti, hogy a kábeltelepítésen és elektromos szerelésen kívül nincsenek további telepítési költségek.

 

 

  • 1 A tető, amely rövid időn belül megtérül
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

 

Teljesítmény:
A Lindab napelemekben alkalmazott technológia, a monokristályos cellák (Mono-Si) a hagyományos napelemek celláival megegyező hatásfokot biztosítanak. Magának a cellának a hatásfoka 200 W/m², a tetőprofilokra szerelve pedig 149-173 W/m², attól függően, hogy melyik tetőprofilt választjuk. Példaként egy szabványos 6×12 méteres háztető a Lindab SRP-profiljaival 8,2 kWp hatékonyságot tud produkálni. A valamivel szélesebb LSP600 profilok 9,2 kWP-t biztosítanak.
A kWp (kilowattcsúcs) a napelemek csúcshatékonyságának mérésére használt szabvány.

A Lindab SolarRoof segítségével optimalizálhatja a napelemek számát az Ön tetőfelületének megfelelően. A napelemeket két- és háromméteres egységekben rögzítjük a legnépszerűbb SRP és LSP tetőprofiljainkra az Ön igényei szerint.

Hatékonyság, kétméteres egység:
SRP és LSP540 tetőprofillal: 136W
Szélesebb LSP600 tetőprofillal: 204W

Hatékonyság, háromméteres egység:
SRP és LSP540: 204W
LSP600: 306W

Kérjen segítséget a Lindab SolarRoof rendszerrel kapcsolatban

Kérjen segítséget szakembereinktől az alábbi elérhetőségek egyikén:

-Keresse munkatársunkat telefonon

-Küldjön munkatársunknak e-mailt