Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

A lehetőségek sokasága

Az acél az egyik legszélesebb körben használt anyag, és a legsokoldalúbb. A színezett acélprofilok építőanyagként való felhasználása egyre nagyobb. A lakkozott acél sokoldalúsága a forma, a színek és a hosszú élettartam tekintetében nagy szabadságot és biztonságot jelent az építész és az építő számára.

Tökéletes zöld épületekhez

A GreenCoat® a világ legkörnyezetbarátabb felületkezelője. Bioalapú és svéd repceolajból készül. Bizonyított tartósság - korrózió ellen is. A nagy színválaszték számtalan tervezési lehetőséget kínál, és UV sugárzás ellen is tesztelték. Mivel a Lindab GreenCoat® partnerré vált, Ön automatikusan megkapja a GreenCoat®-ot, ha a HBP vagy HBPM felületet választja.

Válassza ki a bevonatot a projektnek megfelelően

A Lindab többféle bevonatot kínál tetőkre, homlokzatokra és ereszcsatornákra. Válassza ki a bevonatot az épület tervezett élettartamának, a helyi időjárási viszonyoknak, a helynek és a felhasználásnak megfelelően. A felületkezelt acél további előnye a hosszú élettartam mellett, hogy a bevonat sokféle színárnyalatban kapható.

Bevonat szerkezete

A Lindab termékei tűzihorganyzott hidegen hengerelt acélból készülnek. A felületi bevonatot 3 rétegű kétoldalas szerkezetben hordjuk fel az acéllemezre: először passziváló réteget, majd alapozót és végül felületbevonatot, amelyet a konstrukciótól függően választunk ki. Lehetőség van acélprofilokon páralecsapódás elleni védelem választására. OLVASSON TÖBBET A PÁLYÁZATI LEHETŐ

A bevonatos acél használatának előnyei

A bevonatos acél használatával az acél számos olyan tulajdonságot kap, amelyek megfelelnek a különböző alkalmazásoknak és környezeteknek. A bevonat tehát több célt is szolgál. Tetszetős megjelenést kölcsönöz az acélnak, miközben véd a korrózió ellen.

Tesztek természetes környezetben

A HBP GreenCoat®, a HBPM GreenCoat®, a poliészter és a durafrost folyamatosan tesztelve van olyan környezetben, amely ilyen mértékben korróziót okozhat. A termékeket a svédországi Bohus-Malmøn szigeten tesztelték, amelyet termék- és fejlesztési vezetőink rendszeresen látogatnak, hogy figyelemmel kísérjék a nyílt helyszín környezeti hatását, szorosan érintkezve sós vízzel és erős széllel.

Kérjen segítséget a bevonat kiválasztásához

Segítségre van szüksége a megfelelő bevonat megtalálásához? Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 23 531 300-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt.