Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Vendégház Demjénben LINDAB cserepeslemez fedéssel

Demjénben, a Termál Völgyben található a 25 éve épült Vili vendégház, melynek eredeti zsindely fedése az eltelt évek alatt felújításra, cserére szorult.

A hangulatos erdei környezetbe simuló rönkház tetőfelújításakor két lehetőség merült fel: egy ismételt, új zsindelyes fedés, vagy egy teljesen más tetőmegoldás, a cserepeslemezes tetőfedés.

A tulajdonos végül a lemeztető mellett döntött, hiszen már az elmúlt évtizedek során több ízben volt pozitív tapasztalata a LINDAB tetőkkel kapcsolatban.

Döntését segítette, hogy a LINDAB acéllemez fedéssel készült tetőkön az elmúlt évtizedek alatt sem tapasztalt semmilyen időjárás, és UV sugárzás okozta károsodást sem funkcióban, sem esztétikában.

A vendégházon az új tető így a kiváló minőségű, UV álló bordó színű cserepeslemezből készült, hasonlóan a környezetében található további két épület esetében is.

A teljes tetőfelület épületenként 260, 180 és 80 m2, mindhárom esetében 40 fokos dőlésszöggel.

A tető burkolat cseréje saját kivitelezőkkel készült, ami a régi zsindelyfedés elbontásával és a tető gerincvonalában található törés átalakításával kezdődött, majd erre került fel az új cserepeslemez..

Az esővíz elvezetést a tetővel harmonizáló LINDAB Rainline ereszcsatorna biztosítja, az erdős környezetben is kiváló hatékonysággal.

A választott LINDAB cserepeslemez minőségében, esztétikájában és élettartamában egyaránt hosszú évtizedekre biztosítja az épület állagmegőrzését, értéktartását és a tulajdonos elégedettségét.