Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Harmóniában a természettel Lindab cserepeslemez alatt!

A természet szépségének és a Duna folyó nyugalmának örömteli közelségében található a felújított bajai nyaraló. Ez az ingatlan nemcsak lenyűgöző kilátással rendelkezik, hanem modern, praktikus és környezetbarát építészeti megoldásokkal is büszkélkedhet.

Az építkezés során a megrendelő Matt barna Lindab cserepeslemezt választotta tetőfedésnek rajta elhelyezve 80 darab Snökly-R hóvágóval. Ez a Lindab kft. által gyártott minőségi lemez nem csak esztétikailag vonzó, de rendkívül tartós és ellenálló is. Bevonatának köszönhetően kifejezetten alkalmas a változékony időjárási viszonyok közötti védelemre, és hozzájárul a nyaraló hosszú élettartamához.

Minőségi és tartós ereszcsatorna

Az ereszcsatorna és az egyéb kiegészítők is a Lindab termékcsaládhoz tartoznak. Ezek a tartozékok nemcsak esztétikailag illeszkednek a tetőhöz, hanem hatékonyan vezetik el az esővizet, megakadályozva az épület körül esetlegesen kialakuló problémákat. Az ereszcsatorna védő segítségével az ereszcsatorna sem tömődik el az őszi időszakban! A  Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerünk kiváló megoldás, hiszen könnyen szerelhető, tartós, nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik, illetve kétoldali színnel- és bevonattal rendelkeznek.

 

 

A kivitelező vállalkozó dolga viszonylag egyszerű volt, a Marusa Kft. Márkakereskedő partnerünktől vásárolt anyagok, gyorsan és szakszerűen érkeztek meg a helyszínre. A kivitelezés hatékonyan zajlott köszönhetően a sátortető formának, aminek a végpontjai CTR-S gerinclemezekkel lett lefedve, illetve Deák Csaba tetőfedő szakember sok éves tapasztalatának. A felújítás során kiemelt szempont volt még a fenntarthatóság is. A Lindab termékek gyártása megfelel a magyar környezetvédelmi szabályozásnak, ezen kívül a Lindab PIR táblákkal megfelelően alászigetelt tetőrendszerek energiahatékonyabbá teszik az épületeket.

Ha Ön is tervez építkezést vagy felújítást, ez esetben érdemes megfontolnia, hogy a Lindab termékeket válasszon, ugyanis ezek a minőségi építőanyagok és kiegészítők hozzájárulhatnak az Ön projektjének sikeréhez.

Keressen minket további részletekért és inspirációért, hogy segíthessünk álmai otthonának megteremtésében!