Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Lindab síklemez tetőfedéssel épült a budakeszi családi ház!

A modern házak tetőfedésére előszeretettel használnak síklemez fedéseket, ezzel is emelve az épületek nívóját. Az építészettel foglalkozó tulajdonosok is ezt a megoldást választották családi házuk tetőfedésére. 

Idén áprilisban készült el Budakeszi egyik leglátványosabb kertesháza (Építész tervező: Bártfai-Szabó Gábor), amihez a tetőfedő és csapadékvízelvezető rendszereket minőségi és műszakilag is professzionális  Lindab megoldásokkal oldották meg Az épület igazán egyedi paraméterekkel és különleges geometriával rendelkezik, ugyanis a megszokott formákkal ellentétben a különböző helyiségek egymás mellett helyezkednek el. Így olyan rendszerekben kellett gondolkodni, amelyek kiválóan alkalmasak az egyedi igények lekövetésére a magas minőség és megbízhatóság fenntartása mellett. Ezért a Lindab komplett megoldásait választották a tervező és kivitelező szakemberek. 

Lindab síklemez tetőfedés 

A stílusos épület fedéséhez sötétszürke színű classic bevonatú Lindab SRP Click síklemezt használtak a hozzá tartozó rendszer kiegészítőkkel, ezzel is biztosítva az egységes megjelenést és a megbízható műszaki tartalmat.

A svédacél Lindab SRP Click síklemez erős, tartós és ellenálló anyag. Az acéllemez védelmét horgany réteg biztosítja, amely a korróziótól és a rozsdától védi az anyagot. A horgany rétegre pedig többrétegű poliészter bevonat kerül az esztétikai megjelenést biztosítva. A kivitelezők előszeretettel használják ezt a síklemezfedést, mivel terméktulajdonságainak köszönhetően könnyen telepíthető, az egyedi hosszúságra gyártott Click lemezek pedig egyszerűen és gyorsan összekapcsolhatók, rögzíthetők, így a tetőfedés gyors és időtakarékos. A külső poliészter bevonat tartós és könnyen tisztítható. A síklemez felülete sima, minimális karbantartást igényel, és a Lindab által forgalmazott flexibilis, a felületre ragasztható napelemek telepítését is lehetővé teszi.  

Minőségi és tartós ereszcsatorna 

A modern családi  ház csapadékvízelvezetését Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerrel oldották meg a szakemberek. A stílusos kinézetű és praktikus rendszer is tartós svédacélból készül, amely erős és tartós anyag, ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az oxidációnak. Ez a rendszer hosszú élettartammal rendelkezik. A vízelvezetés nem okoz rozsdásodást és korrodálódást, ugyanis az acéltermék speciális elit bevonattal rendelkezik, ami hosszantartó ideig védelmet nyújt, a gyártó ezért 30 éves átrozsdásodás elleni garanciát vállal ezen termékre. 

 

A családi házak építésénél és tetőfelújításánál kiemelten fontos a minőség és megbízhatóság, tekintve hogy ez egy hosszú távú befektetés. Örömünkre szolgál, hogy egyre több ilyen projekt esetén választják a tulajdonosok és a kivitelező szakemberek az eredeti ‘Lindablemezt’ és a Lindab kiváló műszaki megoldásait és termékeit!