Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Magyar győztese lett az év stadionja versenynek!

Méltán büszkélkedhetünk, hogy a Lindab légtechnika és profil üzletága is jelentős részvételt mondhat magáénak a DVTK stadionban.

A DVTK arénáját választotta az elmúlt év legszebb stadionjának a Stadium Database.

​A lengyel honlap - amely a versenyt kilencedszer hirdette meg - másfél hete tette közzé a tízes listát, amelyen egy magyar létesítmény, a MOL Aréna Sóstó is szerepelt. A top tízben a magyarok mellett négy orosz, két kínai, valamint egy-egy török és ausztrál aréna kapott még helyet.

Az eredeti mezőny 27 stadionból állt. A szakmai értékelés mellett volt internetes szavazás is, ezen 35 330 voks alapján a Volgograd Aréna nyert.
A Stadium Database a szakmai zsűri döntésének megszületése után kiemelte, hogy korábban még egyszer sem végzett az élen olyan kicsi létesítmény - 15 ezres -, mint a diósgyőri, de ha van olyan, amelyik megérdemli, akkor az éppen a DVTK-é.

A Lindab Kft. profil üzletága szállította a lelátók alatti zajcsillapító alumínium dekor elemek tartószerkezetét és a zaj csillapító szendvicspanelek egy részét.
A légtechnika üzletág a Lindab Safe kör keresztmetszetű rendszert, a négyszög keresztmetszetű légcsatorna rendszert, szabályozókat és elszívó elemeket biztosította a létesítményhez.

forrás:

https://infostart.hu/sport/2019/03/08/magyar-gyoztese-lett-az-ev-stadionja-versenynek