Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Új kinézet, változatlan minőség!

Új SRP Click mintázatokkal bővül a portfólió!

A Lindab Kft. SRP Click termékcsoportja két új egyedi mintázattal ellátott termékkel bővült. Az új termékek  az SRP-CLICK M (mikrobordás) és az SRP-CLICK W (hullámos) nevet kapták a felületük bordázottsága alapján. 

Az SRP Click legnagyobb újdonsága, hogy az acél síklemez alapanyagból görgősoron előregyártott profilokat egyszerűen, mindenféle speciális segédeszköz és szerszám használata nélkül össze lehet pattintani, „Clickkelni”. Professzionális tetőfedés gyors, gazdaságos kivitelezéssel, hosszú élettartammal és esztétikus megjelenéssel.

A Lindab SRP síklemezes fémtetők formailag és színvilágban jól illenek modern, minimalista stílusú épületekhez, de hagyományos nyeregtetőkre és kontyolt tetőkre is tökéletes, különleges megoldást kínálnak.

Bevonat:

Lindab Classic, Classic-matt bevonati osztályú anyagai közül lehet választani, egyedi igényeknek megfelelően. Az új bevonatok a különböző és egyre kiszámíthatatlanabb környezeti-időjárási hatásokkal, valamint az erősödő UV sugárzással szemben még ellenállóbbá és tartósabbá teszik a termékeket.

Anyag: S250GD
Bevonati rendszer:  Classic, Classic matt
Gyártási hossz: 800-8000 mm
Fedőszélesség: 503 mm
Lemezvastagság: 0,5 mm
Profilmagasság: 25 mm

Profil megjelenés: normál, (M), (W) és design (Dn).

 

A termékrendeléssel, illetve a termék információkkal kapcsolatos kérdésekben keresse bizalommal területi képviselő kollégáinkat!