Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Együtt a siker útján!

A Lindab Kft. magyarországi megjelenésekor elindította szakmai képzéseit és oktatásait, melyek azóta is nagy népszerűségnek örvendnek. Az oktatások a vállalatunk biatorbágyi telephelyén lévő gyakorlati és elméleti oktató teremben kerültek megrendezésre a hagyományokhoz híven az év első két hónapjában.   

A mérnökök, kivitelezők és kereskedők számára tartott szakmai képzéseink során a korábban bevezetett és a jövőben tervezett termékfejlesztések bemutatására mindig nagy hangsúlyt fektetünk  ezáltal is hozzájárulva a szakma építéséhez. Az oktatásaink  célja a szükséges elméleti és gyakorlati szakmai ismeretek átadása annak érdekében, hogy a Lindab segítse partnerei és leendő partnerei munkáját, illetve ezáltal növelje a hatékonyságot a mindennapi munkában. . 

Az oktatások tartalma és tematikája a fő vezérvonalakat megtartva, az egyes csoportok igényeihez  igazítottak, még jobban igazodva az adott célcsoport specializális igényeihez.   A Lindab szakmai képzések keretében a résztvevők mindig egy átfogó gyárlátogatáson vehetnek részt ahol a termékek gyártási folyamataiba nyerhetnek betekintést. Fontos, hogy a szakemberek lássák, hogy amivel dolgoznak milyen minőségi standardok szerint készülnek, így a munkájuk során a minőségi megoldásokat részesítsék előnybe. A szakmai képzések előadói Szalai Zoltán és Péter Balázs Lindab bádogos expert  kollégáink Devecz TamásTerületi képviselő kollégánk,  Szász Endre Statikus tervező mérnök látogató kolléga, Klespitz Tamás Fejlesztési vezetőnk, illetve  Szabó Illés bádogosmester voltak.

 

A 2024-es Lindab szakmai oktatások számokban:  

- összesen 72 főt vett részt oktatásainkon 

- 8 tanfolyam indult különböző szakmai témákban

- 15 oktatási napon, összesen 120 oktatási óra van mögöttünk

- 4 db mini SBS épület épült meg

- 6 tető került megépítésre